

Het franchisenetwerk Vanden Borre Kitchen versterkt zijn marktpositie en zet zijn ontwikkeling verder door middel van franchising met de opening van zijn 9e verkooppunt op 4 november 2019 in Waterloo.
Lees Meer

Fresh Atelier, het nieuwe franchiseconcept van Delhaize, sleepte de prestigieuze Mercuriusprijs van Comeos in de wacht en krijgt zo de titel van “Winkelconcept van het jaar”. Daarnaast wint Scoopstore de innovatieprijs, die voor het eerst wordt uitgereikt.
Lees Meer

Twee Quick-restaurants uit Herstal en Wilrijk worden de hele week lang omgedoopt tot ‘Slow’-restaurants. Daarnaast krijgen ze ook een aangepaste baseline: “Eat Quick. Drive Slow”. Op die manier wil de franchiseketen de vele bewustwordingsacties op het vlak van verkeersveiligheid ondersteunen.
Lees Meer

Overname van de master-franchisegever door een groep privé-aandeelhouders
Lees Meer

Tijdens het congres "Perspectives 2023" dat doorging van 13 tot 15 oktober in Bilbao, Spanje, met zo'n 800 deelnemers, waaronder leidinggevenden, managers, dealers, verkopers en interne teams, onthulde het Franse franchisenetwerk Mobalpa, specialist op het gebied van keukens, badkamers en woonkamers,… zijn nieuwe identiteit.
Lees Meer

Op 1 juli 2019 opende het eerste franchiserestaurant van het Canadese merk Copper Brunch, een specialist in 100% vegetarische voeding zonder gluten of GGO, in België.
Lees Meer