Tweesterrenchef Filip Claeys is de nieuwe ambassadeur van ixina
Tweesterrenchef Filip Claeys is de nieuwe ambassadeur van ixina 16 september 2021

Tweesterrenchef Filip Claeys slaat de handen in elkaar met ixina. ixina en de chef-kok bouwen samen aan een intiem atelier met een dubbele functie: een eetgelegenheid, maar tegelijkertijd ook een locatie voor kookdemo’s. Daarnaast stapt Filip Claeys maar wat graag mee in het duurzaamheidsverhaal van de Belgische keukenbouwer.

Lees Meer
Brico opent een franchisewinkel in Menen
Brico opent een franchisewinkel in Menen 16 september 2021

Brico opende op 2 september een nieuwe franchisewinkel in de West-Vlaamse gemeente Menen. Daarmee versterkt de doe-het-zelf-specialist haar positie in de regio.

Lees Meer
Een nieuwe franchisenemer voor de Heytens winkel in Antwerpen
Een nieuwe franchisenemer voor de Heytens winkel in Antwerpen 16 september 2021

In februari opende een nieuwe franchisewinkel Heytens, specialist in raamdecoratie op maat, zijn deuren in het centrum van Antwerpen aan de Steenhouwersvest 44.

Lees Meer
Het franchisenetwerk Capoue is growing
Het franchisenetwerk Capoue is growing 01 september 2021

Eén maand na de opening van zijn nieuwe franchisevestiging in Ukkel opent Capoue nu de deuren van zijn eerste ijssalon in Vlaanderen, in Merchtem! Na de verovering van Wallonië en de hoofdstad is het nu tijd voor een nieuw avontuur, met een nieuwe franchisenemer!

Lees Meer
Neuhaus blijft optimist en wil nog winkels openen
Neuhaus blijft optimist en wil nog winkels openen 18 augustus 2021

Ook het franchisenetwerk Neuhaus lijdt onder de coronacrisis, maar houdt wel vertrouwen in de toekomst en blijft daarom nieuwe winkels openen.

Lees Meer
Nieuwe Carrefour Express in Lievegem
Nieuwe Carrefour Express in Lievegem 18 augustus 2021

Carrefour opent vandaag een Express franchisewinkel in het Oost-Vlaamse Lievegem. De franchisenemers Frank en Patrice Engelschenschilt zetten hun beste beentje voor om van deze buurtwinkel the place to be te maken voor de klant die snel en eenvoudig boodschappen wil doen in een vernieuwde kruidenierszaak waar men met de glimlach wordt onthaald.

Lees Meer