Een nieuwe Vanden Borre Kitchen in Roeselare
Een nieuwe Vanden Borre Kitchen in Roeselare 09 april 2021

Vanden Borre Kitchen heeft er een nieuw verkooppunt bij in Roeselare, onder leiding van Henry Maebe! Deze 28-jarige franchisenemer is opgetogen met de opening van de 14de winkel, op donderdag 8 april. 

Lees Meer
Een drukke maand Maart bij het franchisenetwerk Heytens
Een drukke maand Maart bij het franchisenetwerk Heytens 09 april 2021

Het franchisenetwerk Heytens had een drukke maand maart met nieuwe openingen in het centrum van Antwerpen en Knokke en een verhuizing van Wilrijk naar Aartselaar.

Lees Meer
Tom&Co wil Europees marktleider worden
Tom&Co wil Europees marktleider worden 09 april 2021

De franchiseformule Tom&Co heeft een uitstekend coronajaar achter de rug. Belgen spendeerden vorig jaar 7,8% meer aan dierenvoeding, een uitvloeisel van het thuiswerk. Expansie in Frankrijk is nu de prioriteit. 

Lees Meer
Wikane; nieuw lid van de BFF
Wikane; nieuw lid van de BFF 31 maart 2021

Het franse franchisenetwerk Wikane met een 50-tal franchisevestigingen in Frankrijk, maakte onlangs zijn intrede op de Belgische markt via een Master Franchise onder leiding van Stéphane Courtier.

Lees Meer
Albert Heijn breidt bezorggebied in België uit
Albert Heijn breidt bezorggebied in België uit 24 maart 2021

Het franchisenetwerk Albert Heijn biedt al enige tijd hun klanten aan om hun boodschappen thuis te laten bezorgen. De thuisleverdienst wordt vanaf half maart ook fors uitgebreid in de Antwerpse regio.

Lees Meer
Nieuwe Managing Director voor McDonald’s België
Nieuwe Managing Director voor McDonald’s België 24 maart 2021

Het franchisenetwerk McDonald’s België heeft aangekondigd dat Stephan De Brouwer vanaf 31 maart aftreedt als Managing Director van het bedrijf. Hij wordt vanaf 1 april opgevolgd door Stijn Heytens, die als Chief Marketing Officer heeft gewerkt bij McDonald’s in België en meer recentelijk in Zwitserland.

Lees Meer