Michaël Rosin is de nieuwe voorzitter van de Belgische Franchise Federatie
Michaël Rosin is de nieuwe voorzitter van de Belgische Franchise Federatie 21 juni 2022

“Een franchisezaak is winstgevender en schept meer banen dan een andere. Je moet het alleen maar bekend te maken…” Brussel, 14 juni 2022 – Vandaag werd Michaël Rosin (IXINA Benelux...

Lees Meer
Belgische Franchise Federatie reikt awards uit
Belgische Franchise Federatie reikt awards uit 16 juni 2022

De beste franchisenemer, -gever én internationaal franchiseconcept van 2022 zijn gekend !   Afgelopen dinsdag was er veel reden tot feesten bij de Belgische Franchise Federatie (BFF). Niet alleen de 30ste verjaardag...

Lees Meer
De volgende Franchising Belgium Day die doorgaat op 26 oktober belooft!
De volgende Franchising Belgium Day die doorgaat op 26 oktober belooft! 06 oktober 2021

De volgende Franchising Belgium Day zal doorgaan op 26 oktober in het Hotel de la Poste op de site van Tour&Taxis te Brussel!

Lees Meer
De 57e ixina-winkel in België opent de deuren
De 57e ixina-winkel in België opent de deuren 30 september 2021

Vanaf 23 september 2021 kan je ook in Sint-Denijs-Westrem terecht om je ixina-keukendroom te realiseren. Franchisenemers Thomas Batjoens en Matthias Lambrecht openen er de 57e Belgische vestiging van het internationale keukenmerk met Belgische roots.

Lees Meer
Lunch Garden vergroot lokale verankering in samenwerking met 10 gevestigde partners in België
Lunch Garden vergroot lokale verankering in samenwerking met 10 gevestigde partners in België 29 september 2021

Het franchisenetwerk Lunch Garden versterkt zijn Belgische identiteit door een duurzame samenwerking met tien lokale leveranciers op te zetten. De restaurant- franchiseketen engageert zich zo om kwaliteitsvolle en duurzame producten van lokale makelij op lange termijn te blijven gebruiken in haar gekende succesrecepten. De topmerken wisselen ook kennis en expertise uit om samen nog meer in te zetten op innovatie en duurzaamheid, en op die manier nog betere kwaliteit te leveren.

Lees Meer
Tweesterrenchef Filip Claeys is de nieuwe ambassadeur van ixina
Tweesterrenchef Filip Claeys is de nieuwe ambassadeur van ixina 16 september 2021

Tweesterrenchef Filip Claeys slaat de handen in elkaar met ixina. ixina en de chef-kok bouwen samen aan een intiem atelier met een dubbele functie: een eetgelegenheid, maar tegelijkertijd ook een locatie voor kookdemo’s. Daarnaast stapt Filip Claeys maar wat graag mee in het duurzaamheidsverhaal van de Belgische keukenbouwer.

Lees Meer