De volgende Franchising Belgium Day die doorgaat op 26 oktober belooft!
De volgende Franchising Belgium Day die doorgaat op 26 oktober belooft! 06 oktober 2021

De volgende Franchising Belgium Day zal doorgaan op 26 oktober in het Hotel de la Poste op de site van Tour&Taxis te Brussel!

Lees Meer
De 57e ixina-winkel in België opent de deuren
De 57e ixina-winkel in België opent de deuren 30 september 2021

Vanaf 23 september 2021 kan je ook in Sint-Denijs-Westrem terecht om je ixina-keukendroom te realiseren. Franchisenemers Thomas Batjoens en Matthias Lambrecht openen er de 57e Belgische vestiging van het internationale keukenmerk met Belgische roots.

Lees Meer
Lunch Garden vergroot lokale verankering in samenwerking met 10 gevestigde partners in België
Lunch Garden vergroot lokale verankering in samenwerking met 10 gevestigde partners in België 29 september 2021

Het franchisenetwerk Lunch Garden versterkt zijn Belgische identiteit door een duurzame samenwerking met tien lokale leveranciers op te zetten. De restaurant- franchiseketen engageert zich zo om kwaliteitsvolle en duurzame producten van lokale makelij op lange termijn te blijven gebruiken in haar gekende succesrecepten. De topmerken wisselen ook kennis en expertise uit om samen nog meer in te zetten op innovatie en duurzaamheid, en op die manier nog betere kwaliteit te leveren.

Lees Meer
Tweesterrenchef Filip Claeys is de nieuwe ambassadeur van ixina
Tweesterrenchef Filip Claeys is de nieuwe ambassadeur van ixina 16 september 2021

Tweesterrenchef Filip Claeys slaat de handen in elkaar met ixina. ixina en de chef-kok bouwen samen aan een intiem atelier met een dubbele functie: een eetgelegenheid, maar tegelijkertijd ook een locatie voor kookdemo’s. Daarnaast stapt Filip Claeys maar wat graag mee in het duurzaamheidsverhaal van de Belgische keukenbouwer.

Lees Meer
Brico opent een franchisewinkel in Menen
Brico opent een franchisewinkel in Menen 16 september 2021

Brico opende op 2 september een nieuwe franchisewinkel in de West-Vlaamse gemeente Menen. Daarmee versterkt de doe-het-zelf-specialist haar positie in de regio.

Lees Meer
Een nieuwe franchisenemer voor de Heytens winkel in Antwerpen
Een nieuwe franchisenemer voor de Heytens winkel in Antwerpen 16 september 2021

In februari opende een nieuwe franchisewinkel Heytens, specialist in raamdecoratie op maat, zijn deuren in het centrum van Antwerpen aan de Steenhouwersvest 44.

Lees Meer