Opening Express in Elsene
Opening Express in Elsene 21 januari 2021

Een nieuwe Carrefour Express opende als eerste van dit jaar op 14 januari de deuren in Elsene op de Elsensesteenweg 211. De franchisewinkel legt de nadruk op bio-producten en heeft een grote bakkerijafdeling.

Lees Meer
Nieuw logo voor Burger King
Nieuw logo voor Burger King 13 januari 2021

Voor het eerst in meer dan 20 jaar voert de franchiseketen Burger King een volledige rebranding door: alles van het logo tot de look van de restaurants wordt aangepakt. De uitrol voor het franchisenetwerk in België begint deze zomer.

Lees Meer
Domino’s Pizza: 3 nieuwe franchiseverkooppunten!
Domino’s Pizza: 3 nieuwe franchiseverkooppunten! 13 januari 2021

Domino’s Pizza, dat in de loop van 2020 gestaag groeit, sluit het jaar af met de opening van 3 nieuwe franchiseverkooppunten in Vlaanderen en een Belgisch Franchisenetwerk van 108 verkooppunten!

Lees Meer
Cora opent shop in the shop met Cash Converters
Cora opent shop in the shop met Cash Converters 07 januari 2021

De Cora Rocourt-vestiging in Luik opende afgelopen weekend een gloednieuwe shop in the shop in samenwerking met het franchiseconcept Cash Converters, wereldleider op vlak van tweedehandsproducten. 

Lees Meer
De B2B-WET meer rechtsonzekerheid voor een schijn van bescherming van franchisenemers?
De B2B-WET meer rechtsonzekerheid voor een schijn van bescherming van franchisenemers? 07 januari 2021

Het wordt vaak aangenomen dat franchisenemers zich ten aanzien van hun franchisegevers in een positie van economische afhankelijkheid bevinden om verschillende redenen. Om de integriteit van het netwerk te beschermen, heeft de arbitragecommissie geoordeeld dat het franchisegevers geoorloofd is om bedingen te voorzien die franchisenemers ervan weerhouden om al te vlot over te stappen naar een concurrerend netwerk.

Lees Meer
Een flagship Dunkin’ in Brussel
Een flagship Dunkin’ in Brussel 30 december 2020

Een nieuwe franchisevestiging van het Amerikaanse merk Dunkin’ Donuts werd op 29 december 2020 in het centrum van Brussel in de Nieuwstraat 2 geopend.

Lees Meer