Of u nu bezig bent met het starten van een franchiseconcept of al franchisenemer of -gever bent, hier vindt u informatie en hulpmiddelen om u te helpen franchising te ontdekken of uw kennis te verdiepen.

Videos

Wat is franchising ?

Wat is franchising?
Ontdek in een paar minuten de belangrijkste principes van het partnerschap tussen een franchisegever en een franchisenemer en de voordelen van het kiezen van het franchise bedrijfsmodel.

Hoe kunt u uw franchisenetwerk efficiënt beheren en animeren ?

Ontdek de tips van Synergee, geassocieerd lid van de BFF, voor het meten, kwantificeren en analyseren van de activiteit van uw netwerk en het opzetten van een opwaartse spiraal van prestaties.

E-training: de grondbeginselen van lokale digitale marketing

Verbeter de online zichtbaarheid van uw franchisenetwerk en genereer meer verkeer op het verkooppunt met Mobilosoft School!

De huidige wet op de handelsvestigingen in Wallonië

De wettelijke en administratieve beperkingen vormen vaak een obstakel bij het openen van een verkooppunt. Om deze fase te vergemakkelijken, begeleidt GeoConsulting u bij de procedures voor het verkrijgen van vergunningen voor commerciële vestigingen. Nathalie Andry legt de verschillende stappen van deze procedures uit en staat u bij gedurende het hele proces. Ze ontmoet u graag om over uw project te praten. Let op, in 2024 zullen deze wetten veranderen en belangrijke wijzigingen met zich meebrengen in de huidige procedures. Neem contact op met GeoConsulting voor meer informatie en bereid u erop voor.

Publicaties

Voor meer informatie over de boeken of de documenten, contacteer ons via info@fbf-bff.be.

La distribution commerciale, Commercial distribution, Commerciële Distributie.
Auteurs: Pierre Demolin, Benoit Simpelaere and Leonard Hawkes
7/06/2016

Franchising in 60 vragen en antwoorden
Auteurs: André Lombart, Dominique Servais, Nathalie Seghers, Leen Eynikel.
2006

Retail, Aperçu juridique, Juridisch Bekeken
Auteur:  Renaud Dupont
2014

Boek Gids van franchising

Gids van Franchising

Auteur: De Belgische Franchise Federatie

Documenten

De Deontologische Erecode

 
Deze Deontologische Europese Erecode is de opfrissing van de versie gecreëerd in 1972 door de Europese Franchise Federatie (EFF). Iedere nationale Federatie of Vereniging van de EFF heeft aan de redactie deelgenomen en verzekert de promotie, de interpretatie en de aanpassing ervan in haar eigen land. Deze Deontologische Erecode wil een goedgedragscode zijn voor de gebruikers van Franchise in Europa.