Het franchisenetwerk Tom&Co blikt tevreden terug op 2019 !

Geplaatst door: Franchising Belgium

2019 was een vernieuwend jaar voor het franchisenetwerk Tom&Co. Op het einde van het jaar telde Tom&Co 132 winkels in België, 2 winkels in Luxemburg en niet minder dan 37 in Frankrijk.

Net vóór de zomer opende Tom&Co Wépion zijn deuren met een nieuwe franchisenemer, Dhr Max Bertrand.

Tom&Co Soignies verhuisde in de lente naar een nieuw winkelcentrum « Les Archers », waar tevens 10 andere retailers vestigingen hebben geopend. Deze splinternieuw franchisewinkel heeft een oppervlakte van 635m2 en heeft ook een Dog Wash.

In juni 2019, na bijna 15 jaar verhuisde Tom&Co Boncelles naar een nieuwe winkel met een oppervlakte van 600m2, samen met de heer Mewissen, multi-franchisenemer, die ook de winkels van Barchon en Sprimont uitbaat.

Tom&Co Doornik breidde uit in het commercieel centrum “Les Bastions” tot een oppervlakte van meer dan 1.000m2. De franchisewinkel, sinds 2000 onder leiding van franchisenemer Philippe Lefebvre,  kreeg er een trimsalon “Beauty” en een Dog Wash bij. Tevens werd er ruimte voorzien voor een Expert zone.

In het najaar verhuisde de franchisewinkel Tom&Co Genk naar een gloednieuw gebouw op de Hasseltweg die vanaf nu ook voorzien is van een  Dog Wash .

Deze winkel wordt uitgebaat door multi-franchisenemer Luc Geerts die ook de winkels van Lanaken en Sint-Truiden beheert.

Ook in Frankrijk opende Tom&Co het afgelopen jaar niet minder dan 9 nieuwe winkels.

Behalve deze openingen en verhuizingen investeerde Tom&Co heel wat in de vernieuwing van het bestaande franchisenetwerk. Tom&Co Wondelgem met een nieuwe franchisenemers Bart Alvoet en Morlanwelz kreeg een facelift via remodeling. Het franchisenetwerk Tom&Co telt momenteel 35 “Beauty” salons (trimsalon voor honden) en 41 Dog Wash’s.

Voor meer informatie om franchisenemers te worden bij Tom&Co , klik hier.