Oprecht geïnteresseerd

 Kandidaat franchisenemer

Je wilt je kans grijpen ? Hier moet je zijn. Neem contact op met de Belgische Franchise Federatie. Je zal er alle nodige informatie bekomen om een ” algemene ontwikkeling over  franchising ” op te doen en om je te helpen bij het ondernemen van de verschillende stappen.   

Franchisenemer

Het netwerk waar je bij bent aangesloten, is het reeds lid van de BFF ? In dat geval zijn de franchisenemers vertegenwoordigd op de Franchisenemersraad van de BFF. Het netwerk is nog niet aangesloten bij de BFF, praat erover met je franchisegever. Vind hier de voordelen voor de franchisenemer wiens netwerk lid (of niet lid) van de BFF is.

Kandidaat Franchisegever

Je wilt franchisegever worden ? Zie hier al de nodige informatie om jouw kandidatuur als Starterlid te stellen. Voor meer inlichtingen contacteer rechtstreeks het kantoor van de Federatie via info@fbf-bff.be.

Franchisegever

Je hebt reeds een franchisenetwerk ? Word dan junior- of daadwerkelijk lid en oogst de vruchten van je professionalisme door het verwerven van het label “lid van de BFF”. Geniet ook van alle opportuniteiten dat de Federatie je aanbiedt. Je zal er leden ontmoeten zoals jezelf, met wie je jouw ervaringen kan delen.

Hoe word ik lid van de BFF ?

Raadpleeg hier onze tarieven 2024