Oprecht geïnteresseerd

 Kandidaat franchisenemer

Je wilt je kans grijpen ? Hier moet je zijn. Neem contact op met de Belgische Franchise Federatie. Je zal er alle nodige informatie bekomen om een ” algemene ontwikkeling over  franchising ” op te doen en om je te helpen bij het ondernemen van de verschillende stappen.

Franchisenemer

Het netwerk waar je bij bent aangesloten, is het reeds lid van de BFF ? In dat geval zijn de franchisenemers vertegenwoordigd op de Franchisenemersraad van de BFF. Het netwerk is nog niet aangesloten bij de BFF, praat erover met je franchisegever.

Kandidaat Franchisegever

Je wilt franchisegever worden ? Ziehier al de nodige informatie om jouw kandidatuur als Starterlid te stellen. Voor meer inlichtingen contacteer rechtstreeks het kantoor van de Federatie.

Franchisegever

Je hebt reeds een franchisenetwerk ? Word dan junior- of daadwerkelijk lid en oogst de vruchten van je professionalisme door het verwerven van het label “lid van de BFF”. Geniet ook van alle opportuniteiten dat de Federatie je aanbiedt. Je zal er leden ontmoeten zoals jezelf, met wie je jouw ervaringen kan delen.

Wat zijn de voordelen om lid te worden van de BFF ?

Wat zijn de criteria om lid te worden van de BFF ?

Raadpleeg hier onze tarieven