Carrefour lanceert fietsbezorgdienst ShipTo nu ook in Market franchisewinkels in Gent

Geplaatst door: Franchising Belgium

Carrefour breidt zijn fietsbezorgdienst ShipTo stap voor stap verder uit. Meer dan veertig winkels zijn al aangesloten op de app: vanaf morgen kunnen ook klanten in Gent hun boodschappen op ecologische wijze aan huis laten leveren.

Levering binnen 90 minuten

Gentse klanten kunnen hun boodschappen per elektrische bakfiets thuis (of elders) laten bezorgen vanuit de franchisewinkels Carrefour Market Dampoort (aan de oostkant van het centrum) of Groene Vallei (aan de westelijke zijde).

ShipTo werkt met een mobiele app: klanten kunnen hun boodschappen laten leveren in een straal van ongeveer 4 kilometer rond de deelnemende winkels, binnen de 90 minuten. Een ‘personal shopper’ haalt de producten op in de gekozen winkel en levert ze met een bakfiets die tot 80 kilogram goederen kan vervoeren. De dienstverlening kost vijf euro en richt zich in de eerste plaats tot mensen die weinig tijd hebben of minder mobiel zijn.

Na de succesvolle start in Brussel-centrum breidde ShipTo eind vorig jaar zijn activiteiten al uit naar Antwerpen, en later ook naar Waterloo, met leveringen vanuit de hypermarkt in Mont-Saint-Jean. In totaal zijn nu al 42 Carrefourwinkels aangesloten op de ShipTo app: 37 in Brussel, één in Waterloo Mont-Saint-Jean, twee in Antwerpen en twee in Gent. Ook in Bergen plant de retailer een test met de bezorgdienst. Bovendien wil Carrefour de app openstellen voor andere retailers.

Voor meer informatie om franchisenemer te worden bij Carrefour Market , klik hier.