Opening Carrefour Express in het metrostation Rogier in Brussel 29 december 2014

Op dinsdag 30 december Carrefour opent een nieuwe Express in het metrostation van Rogier, in hartje Brussel. Het concept herneemt alle succesfactoren van een buurtwinkel, aangepast aan de specifieke behoeften van...

Lees Meer
Comeos niet te spreken over acties van boeren 22 december 2014

Boze boeren blokkeerden vanmorgen verdeelcentra van supermarktketens uit protest tegen wat zij ‘dumpingprijzen’ noemen. Comeos, de federatie van handel en diensten, is niet te spreken over de actie, die het...

Lees Meer
Handel klaar voor eindejaarsverkoop 20 december 2014

De eindejaarsperiode is traditiegetrouw de drukste tijd van het jaar voor de handel. De meeste winkels blijven daarom op zondag open – terwijl hun online kanalen dag en nacht ter...

Lees Meer
Colruyt en zijn stakers 19 december 2014

De stakers die zich geïnstalleerd hadden aan de ingang van het industrieel park van Ghislenghien hebben het verkeer van de Colruyt-vrachtwagens niet kunnen verhinderen. Colruyt had beroep gedaan op een...

Lees Meer
Ahold zet een punt achter zijn programma tot terugkoop van eigen andelen . 19 december 2014

Koninklijke Ahold nv (AH.AE) heeft vrijdag zijn programma tot terugkoop van eigen aandelen afgerond, meldt het concern maandag voorbeurs. Daarnaast meldt het concern in de periode van 8 december tot...

Lees Meer
Quick Belgrade (Namen) opent zijn deur op deze dinsdag 16 december 16 december 2014

Het gebouw was oorspronkelijk een kazerne en werd vervolgens omgevormd tot een postkantoor op de gelijkvloerse verdieping met daarboven een bedrijvencentrum (2006-2007). Het pand an sich was voldoende groot om er een Quick-restaurant in te vestigen, maar aangezien de funderingen niet voldeden is Quick genoodzaakt geweest om het gebouw af te breken. Bij de constructie van het nieuwe gebouw werd echter zoveel mogelijk rekening gehouden met de stijl van het vroegerepand. Het nieuwe Quick-restaurant wordt ingericht volgens het concept Back to Basics met veel licht,duurzame materialen en een moderne toets. Het gebouw zelf is hedendaags en garandeert eenlaag energieverbruik, door onder meer het gebruik van ledverlichting. Het restaurant biedt plaats aan 160 klanten en omvat ook een Magic Planet, een ruime speelhoek voor kinderen -, een terras en een drive-in. Dit nieuwe restaurant is onder het beheer van multifarnchisenemer Olivier Chiliade met een...

Lees Meer