McDonald’s Foodtruck tournee deze week

Geplaatst door: Franchising Belgium

Benieuwd naar de kwalitatieve ingrediënten waarmee McDonald’s België werkt? Hoe de ingrediënten geselecteerd worden? Is de vlees wel écht rundvlees? En hoe zit het met de frietjes? Dit en nog veel meer kom je te weten tijdens de kwaliteitstoer… De McDonald’s Foodtruck komt tot bij jou in de buurt om je er alles over te vertellen.

Wist je bijvoorbeeld dat we, om lange goudgele frietjes met knapperige korst en zachte kern te verkrijgen, we aardappelen van topkwaliteit gebruiken uit België en Nederland? Dat de sla wordt geoogst, vers gesneden, gewassen in ijswater en verpakt om zo meteen te worden geleverd aan onze restaurants? Dat McDonald’s enkel 100% rundvlees gebruikt voor de hamburgers, zonder enige toevoeging van additieven? En dat zowat al het fruit met de hand gesneden wordt?

De Foodtruck zal in april en mei een aantal grote steden bezoeken waar je telkens alles te weten kan komen over de kwalitatieve ingrediënten van McDonald’s België.

Hieronder vind je alvast de reeds geplande tournee:

Datum & uur Locatie Adres

Dinsdag 5 mei – 11:30 – 14:00 Genk Stadsplein

Donderdag 7 mei – 11:30 – 14:00 Gent Blue Towers, parking C

Vrijdag 8 mei – 11:30 – 14:00 Roeselare Accent business park

Wist je trouwens dat iedereen elke dag van het jaar een kijkje kan komen nemen in de keuken van zijn favoriete McDo, en dit op eenvoudige aanvraag in het restaurant zelf? Je kan dus met eigen ogen komen zien hoe je hamburger bereid wordt en welke regels en procedures allemaal van toepassing zijn om de hamburgers te serveren.