Franchisewinkel Spar Zingem heropent de deuren na totaalrenovatie

Geplaatst door: Franchising Belgium

Op donderdag 22 februari opent de vernieuwde Spar franchisewinkel te Zingem weer de deuren. De winkel werd volledig heringericht volgens de stijl van de nieuwe generatie Spar-buurtsupermarkten van Retail Partners Colruyt Group.

Tijd voor opfrissing

De franchisewinkel Spar te Zingem sloot van 12 t.e.m. 21 februari de deuren voor renovatie. De laatste opfrissing dateerde al van zo’n 12 jaar geleden. “Onze winkel werd volledig gestript en grondig aangepakt. De in- en uitgang zijn voortaan apart. Ook de indeling en de looprichting is helemaal anders, dus onze klanten zullen de vernieuwingen zeker opmerken”, zeggen franchisenemers Sabine Nachtergaele en haar echtgenoot Dirk De Marez. Het gebouw zelf is opgetrokken in isolerend cellenbeton en is voorzien van zonnepanelen. Die leveren ongeveer 30% van het stroomverbruik in de winkel.

30 jaar ervaring

Sabine startte onder de vleugels van haar vader in 1987 met de winkel. Ze begonnen destijds zo’n 500 meter verderop, op de locatie waar nu de apotheek gevestigd is. In 1993 besloten ze om helemaal van nul te beginnen en een volledig nieuwe winkel te bouwen met een ruimere parking. Sabine is de spil in de winkel en neemt de dagelijkse werking voor haar rekening. Dirk staat in voor de administratieve en technische kant van de zaak en helpt af en toe in de beenhouwerij.

Over Spar

De Spar-winkels zijn gezellige buurtsupermarkten, uitgebaat door vakbekwame zelfstandige franchisenemers die met eigen accenten hun winkel uniek maken. Ze bevinden zich in dorps- of stadskernen en onderscheiden zich door hun verse producten, scherpe prijzen en de liefde voor lekker eten. De winkeloppervlakte varieert van 300 tot 1.200 m2. Retail Partners Colruyt Group is de licentiehouder van Spar in België. Het werkt nauw samen met meer dan 200 zelfstandige Spar-ondernemers: naast toelevering is er een volledige ondersteuning en een uniek overlegmodel op basis van partnership.

Voor meer informatie over het franchiseconcept van Spar, klik hier.