Een eerste multi-franchisenemer voor Pirtek

Geplaatst door: Franchising Belgium

Marc Stubenitsky, franchisenemer van Pirtek Rotterdam-Zuid heeft per 1 april twee andere Pirtek franchise Centers overgenomen: Pirtek Breda en Pirtek Heinkenszand. Met deze overname is Stubenitsky de eerste multi-franchisenemer binnen de Pirtek organisatie in de Benelux die hiermee 3 servicecenters beheert.

Marc nam de bestaande vestigingen over van de vertrekkende franchisenemer Hans Osterholt, die in de afgelopen 9 jaar in zijn regio met Pirtek een stevige marktpositie heeft opgebouwd.   Hans heeft in 2018 een fonkelnieuw center in Heinkenszand opgezet waarmee Pirtek franchise nu ook in Zeeland op de kaart is geplaatst.  Hans Osterholt sluit zijn Pirtek carrière af in de top 3 van best presterende Franchisenemers van het afgelopen jaar binnen het Benelux franchisenetwerk.  Marc Stubenitsky heeft met deze overname dus een goede basis voor verdere groei in de wereld van service en vervanging van hydrauliekslangen. Deze markt is doorlopend in ontwikkeling. Zijn zeer grote netwerk in de Rotterdamse haven komt hier zeker ten goede.

Gelijktijdig met de overname van de twee centers heeft Marc Stubenitsky tevens zijn eerste franchisevestiging verbouwd en zijn vloeroppervlakte uitgebreid tot het dubbele aantal meters. Hierdoor kan ook op Rotterdam-Zuid nu in de eigen werkplaats aan grotere machines worden gewerkt.

Op de foto v.l.n.r. Marc Stubenitsky en partner, Harald Overwater, managing director Pirtek Benelux en Hans Osterholt en partner.

Voor meer informatie over het franchiseconcept van Pirtek, klik hier.