Domino’s Pizza-franchisenetwerk eindigt 2017 in stijl

Geplaatst door: Franchising Belgium

Het franchisenetwerk Domino’s Pizza België eindigde 2017 in stijl met de opening van vier nieuwe franchiseverkooppunten tijdens de maand december.

Domino’s Pizza Belgium heeft momenteel een netwerk van 56 verkooppunten, waarvan 35 uitgebaat in franchising door zelfstandige ondernemers.

Vijf nieuwe franchiseverkooppunten in december 2017

 Twee nieuwe vestigingen in de provincie Antwerpen, de eerste in Borgerhout onder leiding van multi-franchisenemer Suhail die ook aan het hoofd staat van 4 Domino’s Pizza, met name in Berchem, Deurne, Kiel en Sint Niklaas en een tweede in Sint-Kathelijne -Waver met franchisenemer Islam Yasinne die al 2 Domino’s Pizza in Mechelen beheert.

Daarna volgde een Domino’s Pizza verkooppunt in Quaregnon met de eerste drive-in in België beheert door de multi-franchisenemer Medhi Benomar, gevolgd door een franchiseverkooppunt in Zaventem onder leiding van franchisenemers Steve Yassine en Abdelllaoui Larsimont. En tot slot om het jaar af te sluiten een verkooppunt van Domino’s Pizza in Bilzen met een nieuwe franchisenemer, Tarik Boumadiani.

Een druk schema voor 2018

De openingen van vijf nieuwe franchiseverkooppunten in België zijn al aangekondigd, een eerste gepland voor het einde van de maand februari.

Om dit programma uit te voeren, is Sarah Sebti sinds september 2017 toegetreden bij het team van Domino’s Pizza Belgium als Franchise Recruiter.

Wenst u meer informatie over het Domino’s Pizza franchiseconcept, klik dan hier.