De franchiseformule Tom & Co rondde 2018 feestelijk af

Geplaatst door: Franchising Belgium

Nadat de Belgische dierenwinkelketen Tom&Co een mooie kerst had aangeboden voor dieren met een hele reeks geschenken (nesten, kerstkleding, spelletjes en snoepjes), eindigde het jaar ook met de opening van een nieuwe winkel in Pelt (Limburg) en de verhuizing van de Erquelinnes-winkel aan de Franse grens in Henegouwen.

Tom& Co de Pelt

Franchisenemer, de heer Geerts, opende op 21 december laatstleden een Tom&Co-winkel van 600 m² in Pelt in een gloednieuw gebouw. Dit is de 125ste Tom&Co franchisewinkel in België.

Het biedt tal van diensten zoals een hondenwas, vlooienlezer, medaillegravure, gratis aquariumwatertesten…. Ze hebben ook verschillende levende dieren (knaagdieren, reptielen, amfibieën en vissen).

Tom & Co Erquelinnes

De franchisenemer, de heer Casciano, heeft zijn Erquelinnes-winkel verhuisd naar een grotere ruimte van 900 m² waar hij dezelfde diensten aanbiedt als dee in de winkel van Pelt, Tom&Beauty grooming, thuisbezorging, Tom&Care-verzekering en klauwsnijden.

Een indrukwekkend netwerk van 164 winkels eind 2018

Eind 2018 omvatte het Tom&Co-netwerk 164 winkels in België, Frankrijk en Luxemburg, waarvan 134 winkels met 125 franchisenemers in België, 28 in Frankrijk met 23 franchisenemers en 2 franchisenemers in Luxemburg.

Het jaar 2019 begint onder leiding van Thierry le Grelle, de nieuwe CEO en voormalig CFO.

Dit jaar komt de webshop van Tom&Co op de markt en vele veranderingen, door een investering van 10 miljoen euro. Ze zullen verder uitbreiding via franchising in Frankrijk en het Belgische netwerk optimaliseren met nieuwe concepten en diensten.

Voor meer informatie om franchisenemer te worden van Tom&Co, klik hier.