Zes Carrefour Market Franchisewinkels openen nieuwe afhaalpunten

Geplaatst door: Franchising Belgium

Op 31 december 2017 stelde Carrefour 179 afhaalpunten ter beschikking voor haar klanten die via Drive op Carrefour. eu bestellingen plaatsten.

In 2018 zet Carrefour België deze trend verder met als doel 70 nieuwe afhaalpunten in de loop van het jaar te openen. Eind februari zullen er al 12 operationeel zijn.

 In januari

Sinds 8 januari is er geen week voorbijgegaan zonder dat er een nieuw Drive drop-off punt in gebruik is genomen. De meest innovatieve is die van 9 januari op de Corda campus in Hasselt.

Daarnaast werden er in januari ook nog vijf andere Drive drop-off-punten in gebruik genomen. Dit in de Market franchiseverkooppunten van Ukkel, Gits, Bocholt, Roeselare en Brugge.

In februari

Op 5 februari werd in de nieuw geopende Market franchisewinkel te Anderlecht nog een Drive drop-off punt geïnstalleerd.

Ten slotte wordt verwacht dat vijf andere Market franchisewinkels vóór het einde van de maand een Drive drop-off afhaalpunt hebben.

Eind 2018 zullen 70 nieuwe Drive-afhaalpunten geinstaleerd worden. Zo heeft Carrefour tegen 31 december 2108, 249 afhaalpunten voor alle online bestellingen van Drive op Carrefour. eu.

Op deze manier toont Carrefour zich bereid om haar omnicanale aanbod in de toekomst op grote schaal te ontwikkelen. Op 13 februari kondigde Carrefour aan dat het online bestellingen wilde opvoeren en de kosten van thuisbezorging wilde verlagen.

Met deze verschillende distributiekanalen stelt Carrefour elke klant in staat om hun food of non-food aankopen te doen wanneer en hoe ze dat willen, door naar de winkel te gaan, hun bestelling op te halen bij een pick-up punt van Drive of deze thuis te laten afleveren.

Voor meer informatie over het Carrefour Market franchiseconcept, klik hier