Word partner van de Franchising Belgium Golf Trophy!

Geplaatst door: Franchising Belgium

Op donderdag 27 september 2018 lanceert de Belgische Franchise Federatie een nieuw netwerkevent: de Franchising Belgium Golf Trophy, een sportief evenement voor alle spelers die actief zijn in de franchisewereld. En dit in het prachtige kader van de Golf Château de la Tournette in Nijvel.

De Franchising Belgium Golf Trophy past in een reeks evenementen van de Belgische Franchise Federatie om in een uniek kader franchisenemers en -gevers met elkaar in contact te brengen. Tijdens de Franchising Belgium Golf Trophy staat naast het sportieve uiteraard ook het professionele centraal. Zo zijn er verschillende gelegenheden voorzien gedurende de dag om te netwerken (ontvangst, lunch, putting competitie, prijsuitreiking, cocktail,… ) en kadert het tornooi binnen de algemene visie van de federatie.

VO Event neemt de organisatie op zich en heeft twee vormen van sponsoringpakketten uitgewerkt: golden partner (met sectoriële exclusiviteit) en silver partner. Een overzicht van de sponsoringpakketten vindt u hier.

Geïnteresseerde partners kunnen zich wenden tot Denis De Wagheneire van VO Event ddewagheneire@vo-event.be voor meer informatie of voor een vrijblijvende afspraak om de verschillende mogelijkheden van de Franchising Belgium Golf Trophy toe te lichten.

Deelnemers voor het toernooi kunnen zich alvast inschrijven via deze link.