Winsol een franchiseformule met 140 jaar ervaring

Geplaatst door: Franchising Belgium

Winsol beschikt over 140 jaar ervaring in de bouwsector. Het bedrijf werd opgestart in 1876 door Jules Windels, een schrijnwerker gespecialiseerd in houten rolluiken. Doorheen de jaren ontwikkelde het zich naar een professioneel bedrijf dat de focus legt op kwaliteit, innovatie en service.

Streven naar innovatie

Door de jaren heen kende het Winsol productengamma een sterke uitbreiding. Houten rolluiken werden vervangen door PVC maatwerk. En ook tal van nieuwe productlijnen zoals aluminium ramen en deuren, zonwering, garagepoorten, balustrades en terrasoverkappingen werden aan het gamma toegevoegd. Bij Winsol kan je terecht voor zowel nieuwbouw, ruwbouw als renovatieprojecten. We streven naar innovatieve, stijlvolle en duurzame producten op maat. Tot op vandaag heeft Winsol een toonaangevende rol in de bouwsector.

Winsol maakt je woning compleet

Onze eigen productie maakt het mogelijk om iedere ruimte van jouw woning te voorzien van een product op maat. Hierbij leggen we steeds de nadruk op innovatie, kwaliteit en duurzaamheid. Ons doel om maximale veiligheid, energiezuinigheid, privacy en comfort te garanderen aan de klant wordt hierdoor bereikt.

De slogan “Winsol maakt je woning compleet” verwijst naar de filosofie die binnen het bedrijf wordt gehanteerd.

Maakt: Een synoniem voor “produceert”. Winsol zorgt immers zelf voor de volledige productie en verkoop van nagenoeg al onze producten en bezit dus ook productie-eenheden verspreid in België.
Woning: Het ruime gamma aan Winsol producten is volledig woningbouw gerelateerd. Bij Winsol kan je terecht voor ramen en deuren in PVC en aluminium, rolluiken, poorten en zonwering. Ook binnendecoratie behoort tot ons assortiment.
Compleet: Een verwijzing naar het totaalpakket. Winsol biedt een totaaloplossing en levert keer op keer kwalitatieve maatwerkproducten.

Heb je interesse in het Winsol franchiseconcept enwenst u meer informatie over deze formule, klik hier of op het logo in de carrousel “ Deze formules zoeken kandidaten om uit te breiden “ op de homepage.