Willkommen! Een nieuwe Spar franchise geopend in Saint-Vith

Geplaatst door: Franchising Belgium

Op 8 juni jongstleden, opende de nieuwe Spar franchisenemer van St. Vith, van Retail Partners Colruyt Group, gevestigd in de commerciële wijk van de stad aan de Luxemburgstrasse 66A, in de Duitstalige regio in de provincie Luik.

Een familietraditie
Deze nieuwe winkel van 800 m² met parkeerplaats voor 35 wagens, eigendom van franchisenemers Pascale Zanier Starck en Christian Starck, werd gebouwd door de vader van Pascale die de familietraditie wilde voort te zetten aan zijn dochter.

De twee families Zanier en Starck zijn welgekend in de regio. De ??franchisenemers worden in hun winkel bijgestaan door een team van 10 medewerkers.

Buurtwinkel
De renovatie en de ontwikkeling van nieuwe Spar franchisewinkel werden toevertrouwd aan de lokale aannemers en vele bouwmaterialen zoals hout op de gevel is afkomstig uit de lokale bossen.

De spar winkel is te voet bereikbaar voor de bewoners van de nabijgelegen wijk Sonnenhang of met het openbaar vervoer, een bushalte naast de winkel. Het interieur is gezellig met een aantrekkelijke presentatie van de producten die sfeer creëer.

Lokale producten worden duidelijk naar voren gesteld (kazen en worsten) en bakkerijproducten en patisserie worden geleverd door een oude partner van de regio.

Een sterk partnerschap met de franchisegever Retail Partners Colruyt Group
De franchisenemers zijn zeer tevreden over de samenwerking met hun franchisegever, vanaf de studie van de lay-out van de winkel, de commerciële en logistieke aspecten tot de opleiding van het personeel.

Pascale en Christian hebben er vertrouwen in en zijn er zeker van dat ze snel een plaats zullen maken in de sector dank zij de kracht van Colruyt Group, hun prijsbeleid en het marktsegment waarin ze concurreren.

Wenst u meer informatie over deze formule, klik hier of op het logo bij de formules die aanwerven “ op de homepage van onze website.