Weldra 3de franchisevestiging van Snap Fitness in Tessenderlo

Geplaatst door: Franchising Belgium

In Tessenderlo start a.s. maandag de bouw van de 3e vestiging van Snap Fitness in België.  Builthings NV verzorgt de afbouw en inrichting van de club. Eind dit jaar zal Snap Fitness Tessenderlo haar deuren openen met franchisenemer Sven Wilms aan het roer.

Snap Fitness is een franchise fitnessorganisatie met 2000 vestigingen wereldwijd. Vanuit het hoofdkantoor in Breda wordt dit 24/7 fitnessconcept uitgerold in de Benelux. Met ervaring vanuit de corporate clubs en de gestandaardiseerde protocollen is het relatief eenvoudig om een club te (ver)bouwen, in te richten en te openen. Mede hierdoor en door de goede afspraken met Builthings NV wordt de casco ruimte aan de Stationsstraat in Tessenderlo in slechts 7 weken omgeturnd naar een moderne Snap Fitness 24/7 club. Met Tessenderlo heeft Snap Fitness Benelux aan het einde van 2017 zes vestigingen open; drie in Nederland en drie in België.

In het schitterende pand aan de Stationsstraat in Tessenderlo wordt er een Snap Fitness 24/7 franchisevestiging van ruim 500m² gerealiseerd. Verdeeld over 2 verdiepingen wordt een compleet aanbod van fitnessactiviteiten aangeboden met de nieuwste apparatuur van Technogym. Zo zijn er zones voor cardio- en krachttraining, functionele training en virtuele en small groepslessen. Verder bevat de inrichting een aantal kenmerkende eenpersoonskleedkamers en een lounge ruimte.

Sporten wanneer het uitkomt in een veilige, moderne en sfeervolle club. Op deze manier levert Snap Fitness een mooie bijdrage aan een gezonde levensstijl van vele mensen. Volgens franchisenemer Sven Wilms is er behoefte aan een fitnessclub in het centrum van Tessenderlo. Steeds meer mensen volgen een gezonde levensstijl; bewegen en sporten speelt hierin een belangrijke rol. “Met onze begeleidingsprogramma’s en de nieuwste apparatuur kunnen we onze leden helpen hun persoonlijke doelen te behalen”, aldus Wilms.  Door de modernste technologie en het geavanceerde toegangssysteem kunnen leden van Snap Fitness altijd terecht; 24 uur per dag, 365 dagen per jaar.

Franchisenemer Sven Wilms heeft onlangs 3 succesvolle clubs verkocht en heeft het Snap Fitness 24/7 concept goed bekeken. Als ervaringsdeskundige in de branche hebben de goede resultaten die Snap Fitness in de Benelux boekt hem doen besluiten zelf weer als ondernemer aan de slag te gaan, met minder zorgen dan voorheen.  Want vanuit het hoofdkantoor in Breda worden franchisenemers gesteund en ontzorgt op het gebied van marketing, promotie en operationele opstart. Op deze manier kunnen de franchisenemers zich focussen op het samenstellen van een gedreven team en het werven van leden. Door de partnership en nauwe samenwerking tussen franchisenemer en franchisegever kijken we uit naar een succesvolle toekomst van Snap Fitness in Tessenderlo.

Voor meer informatie over het franchiseconcept van Snap fitness klik hier.