Weer 2 nieuwe Carrefour Express franchisewinkels geopend

Geplaatst door: Franchising Belgium

Na de opening van 8 Express franchisewinkels in de eerste helft van dit jaar, kondigde Carrefour België voor de maand september de opening van 6 nieuwe franchise winkels aan. Na deze van Brugmann Jette, Laken, Sint-Kruis Brugge is het de beurt aan de Express franchisewinkels in Wilrijk en Gent die hun deuren openden op  22 september 2016.

Carrefour Express franchisenemer Wilrijk Edenplein

De nieuwe Express franchisewinkel is gelegen  op het Edenplein 11 in in Wilrijk, dit is de 12de die dit jaar opende, met een oppervlakte van 105 m². Deze Express-winkel wordt gerund door franchisenemer  Enver Adikti. De supermarkt is open 7 dagen 7.

Carrefour Express franchisenemer Nederkouter Gent

De 13de  nieuwe Express franchisewinkel die ook deze donderdag 22 september opende is deze op de Nederkoutere te Gent in Oost-Vlaanderen. Deze supermarkt met een verkoopoppervlakte van 250 m² wordt uitgebaat door franchisenemers Vincent Ooms en Frederik Welvaert. De franchisewinkel  is elke dag van de week en feestdagen geopend van 08:00 tot 20u voor de grootste tevredenheid van de klant.

Net als alle andere Express winkels van de laatste generatie, bieden beide winkels maaltijdoplossingen aan voor alle consumenten op elk moment van de dag, evenals telefoonkaarten, iTunes en de Lijn.

Als Carrefour zich wil houden aan eerdere aankondiging van de opening van 6 Express franchisewinkels in september, verwachten we dus weldra nog een nieuwe franchisewinkel. Er bestaat veel kans dat deze in het centrum van Brussel gelegen is. Franchising-Belgium.be bemerkte de drukke activiteit van Carrefour Express die heerste op de hoek van de Visverkopersstraat en de Sint Katelijnestraat waar zich een kapper bevond, recht  tegenover de Chinese supermarkt Kam Yuen!

Voor meer informatie over Carrefour Express klik hier.