Walter Vendel (Fit 20) genomineerd voor EY Entrepreneur of the Year 2015

Geplaatst door: Franchising Belgium

Voor de 20e keer kiest Ernst & Young de beste ondernemers van Nederland tijdens de EY Entrepreneur Of The Year verkiezing. Met de verkiezing worden de smaakmakers van onze economie beloond die met hun visie, passie, overtuiging en excellent leiderschap meer dan gemiddeld bijdragen aan
innovatie, creatie van banen en welvaart.
Succesvol ondernemerschap is meer dan de boeken op orde hebben. Ondernemers die door hun visie en leiderschap anderen inspireren en motiveren. Mensen die risico’s durven te nemen, vastberaden, gedreven en soms zelfs een tikkeltje eigenwijs zijn.
EY zoekt naar de meest succesvolle ondernemers in Nederland in drie categorieën: Emerging, Accelerating en Master. De genomineerden presenteren zich op 16 juni a.s. tijdens de jurydag aan de onafhankelijke vakjury die bestaat uit ondernemers (voormalige winnaars), bestuurders uit het bedrijfsleven en vertegenwoordigers van het ministerie van Economische Zaken, de Nederlandse Vereniging van Participatiemaatschappijen en VNO-NCW. Deze jury kiest de finalisten die doorgaan naar de galafinale die op 3 oktober plaatsvindt.