Voorkom extreem hoge RSZ boetes

Geplaatst door: Franchising Belgium

Uw personeel kost u sowieso al handen vol geld. Zorg dat dit niet nog meer wordt!

Elk jaar opnieuw zijn er ondernemers die geconfronteerd worden met torenhoge boetes na een sociale controle. Deze boetes kunnen oplopen tot verschillende tienduizenden euro’s. Wij stellen vast dat weinig sociale secretariaten proactief handelen en u helpen deze boetes te vermijden.

Daarom heeft Fiskuvan een nieuwe service ontwikkeld: de sociale audit! Wij analyseren alle sociale verplichtingen, toetsen de kosten eigen aan de werkgever af, controleren uw arbeidsreglement en contracten, checken of u geniet van alle RSZ-verminderingen en nog zo veel meer. Na deze audit slaapt u op beide oren.

Beter voorkomen dan betalen.

En wat met de Tax Shift?

De regering voorziet de komende jaren in een daling van de sociale bijdragen, en dit in kader van de reeds eerder aangekondigde tax shift. Bedoeling van de regering Michel is met deze modaliteiten de concurrentiepositie van de bedrijven te verhogen.

We vertalen deze maatregelen naar wat ze voor u en uw bedrijf concreet betekenen de komende maanden en jaren. Hoeveel gaat u besparen? Op welke steunmaatregelen kunt u beroep doen? In hoeverre vermindert de fiscale druk?

Group S vertelt er u alles over

Geïnteresseerd in meer? Kom dan zeker luisteren op ons volgend seminar op 29 juni.

Schrijf hier in : http://fiskuvanevents.be/registreer/