Volledig nieuwe franchise Carrefour Market in Blankenberge terug open vanaf 24 juni 2015

Geplaatst door: Franchising Belgium

Op 24 juni 2015 opent de Carrefour Market in Blankenberge opnieuw haar deuren in een volledig nieuw gebouw van 840 m². Door de constructie van de nieuwbouw was de winkel sinds begin september 2014 gesloten.

Vanaf woensdag kunnen klanten dus niet alleen een splinternieuwe winkel ontdekken, maar ook het nieuwste supermarktconcept waarbij winkelen in alle comfort centraal staat, net als een vernieuwd assortiment aangepast aan de behoeften van de klanten, producten van eigen bodem, een geëngageerd winkelteam en respect voor onze planeet.

De klanten kunnen terecht in zo’n 840 m2 winkeloppervlakte, waar plaats is voor bredere gangen voor een groter winkelcomfort. Er is ook een ruime versmarkt met een mooi assortiment verse producten en bakkerijproducten, het paradepaardje van Market. Er is een logisch en handig winkelparcours uitgetekend. De gezellige verlichting en de zachte kleuren zorgen bovendien voor een aangename sfeer. De winkel werd volledig uitgerust met elektronische prijsaanduidingen.

Het vernieuwde winkelconcept biedt een antwoord op de veranderende behoeften en verwachtingen van de klanten en hun consumptiegewoonten. Zij hechten inderdaad steeds meer belang aan versheid, kwaliteit, authentieke smaken en willen zich ook van tijd tot tijd een pleziertje gunnen. Daarnaast worden ook de prijzen in Blankenberge niet uit het oog verloren, de eerste prijzen werden namelijk in het hele assortiment uitgebreid.

De nieuwe winkel is gevestigd in een nieuwbouw. Bij de bouw en de inrichting werd ook aan het milieu gedacht. Dankzij de volledig nieuwe CO2 neutrale koeling met geïntegreerde warmterecuperatie die instaat voor de verwarming in de winter en de koeling in de zomer, deuren op de koelmeubels en de nieuwe ledverlichting (in de winkel en in de koelmeubels) wordt het energieverbruik tot een minimum beperkt. Daarnaast werd ook een groen dak geïnstalleerd en een nieuw luchtverversingssysteem volgens de laatste normen.

Het winkelteam van Market Blankenberge stelt alles in het werk om aan de verschillende garanties van Market te voldoen. Om de klanten optimaal te dienen werden ook 4 nieuwe medewerkers aangeworven.

De nieuwe Market is gelegen aan de Kerkstraat 76 in Blankenberge en wordt uitgebaat door de franchisenemer Dominique Nuytten.

De openingsuren zijn nog ruimer geworden: de klant kan er elke dag terecht van 8 tot 19 uur, ook op zondag.