Verschillende openingen voor Carrefour Express

Geplaatst door: Franchising Belgium

Na de opening op 2 augustus van een nieuwe Carrefour Express franchisewinkel in Antwerpen op de Ossenmarkt, openden er twee weken later in regio Brussel weer twee nieuwe Express franchisewinkels.

Twee ervaren franchisenemers

Het gaat om een duo van franchisenemers die een Carrefour Express franchisewinkels openden in twee metrostations van de MIVB, respectievelijk in het metrostation Delta in Auderghem en in het metrostation Weststation te Molenbeek.

Beide franchisewinkels zijn ??onder leiding van franchisenemers Ruben da Costa en Omar Kannoui, beide voormalige werknemers van Carrefour

Ruben da Costa is een multifranchisenemer van Express, die de Livingstone Express franchisewinkel in de Europese wijk te Brussel beheerd voor de opening van deze twee nieuwe Express franchisewinkels.

Zijn partner, franchisenemer, Omar Kannoui starte in 2009 bij de Carrefour Group als jobstudent, waar hij daarna aan het werk ging in de groenten- en fruitafdeling.

Twee Expresswinkels van de nieuwste generatie

Deze twee franchisewinkels voldoen aan de verwachtingen van de metroreizigers maar ook aan de verwachtingen van de buurtbewoners.

De Expresswinkel in het metrostation Delta is elke dag en ook op feestdagen open van 6u ‘s morgens tot 20u ’s avonds en in het Weststation van 6u tot 22u.

De Express Delta biedt de volgende diensten: vers geperst sinaasappelsap, ter plaats gebakken boterkoeken, vers gebraden kip, bloemboeketten, loterijtickets, telefoonkaarten en ITunes kaarten.

De Express Weststation biedt na dezelfde diensten als de Express Delta, ook een sandwich bar, een microgolfoven, een koffiezetapparaat en smoothies aan.

Voor meer informatie over het franchiseconcept van Carrefour Express, klik hier.