Verschillende openingen van Carrefour Express franchisewinkels einde 2018 volgen elkaar op

Geplaatst door: Franchising Belgium

Carrefour België kondigde de opening aan van een twaalt-tal Express franchisewinkels in de laatste weken van december 2018. Na de Express in Burcht en Kasteelplein (Antwerpen) openden eind december nog drie andere Express-winkels, waaronder twee franchisewinkels.

De Carrefour Express franchisewinkel Métro Merode

De nieuwe Carrefour Express in het metrostation Mérode in Etterbeek staat onder leiding van de multi-franchisees Ruben da Silva en Omar Kannoui die hun derde Express-winkel openen in het metronet van de MIVB.

Net als in de andere Expressen in de metro zijn de openingstijden van het Express Mérode aangepast aan de stroom van metrogebruikers.

Ruben da Silva is sinds 2014 ook de franchisenemer van de Livingstone Express in de Europese wijk.

De Carrefour Express franchisewinkel Destenay in Luik

De lokale franchisewinkel Express Destenay opende zijn deuren in het centrum van Luik aan de Boulevard d’Avroy onder leiding van de nieuwe franchisenemer Laurent Schiemsky.

De Express Destenay is 7 dagen per week geopend, ook op feestdagen.

De Carrefour Express van Arquennes

Deze 246 m² grote supermarkt Express, gevestigd in Arquennes, opende op 27 december 2018 zijn deuren om een assortiment aan te bieden dat voldoet aan alle behoeften van de inwoners van de stad.

Deze Express wordt momenteel beheerd door Carrefour Belgium om vervolgens overgenomen te worden door een potentiële franchisenemer.

Deze drie nieuwe Carrefour Express-winkels bieden een ruim assortiment verse en biologische groenten en fruit aan, naast hun gamma producten die beantwoorden aan alle onmiddellijke behoeften van de lokale en bezoekende klanten.

Voor meer informatie over het franchiseconcept van  Carrefour Express, klik hier.