Vernieuwing voor het Franchisenetwerk Lunch Garden

Geplaatst door: Franchising Belgium

De Franchiseformule Lunchgarden blijft vernieuwen sinds het begin van dit jaar 2017.

Een netwerk van 75 restaurants die voortdurend renoveert.

Het franchisenetwerk van Lunch Garden telt vandaag 75 restaurants verdeeld over heel het land. Toch blijft het bedrijf zeer ambitieus, zo wil het 5 à 10 nieuwe vestigingen openen in de komende 5 jaar zonder de ziekenhuisprojecten erbij te rekenen..

Na de renovatie van de eerste restaurants van 2010 tot 2015 noteerde Lunch Garden een stijging van het klantenbezoek van 15 procent. Voor de Brusselse randgemeenten is dat wat moeilijker nadat deze de nefaste gevolgen van de terroristische aanslagen hebben ondergaan.

In 2016 werden nog vele Lunch Garden franchiserestaurant in verschillende Vlaamse steden vernieuwd, onder andere in Brugge – St-Kruis, Gent, Lier, Sint-Denijs Westrem, Webbekom en Zemst.

Ook in de komende maanden worden nog verschillende franchiserestaurants van Lunch Garden in een nieuw decor gezet,  waaronder die in Haine-Saint-Pierre (Henegouwen), Kraainem (Vlaams – Brabant ), Boncelles (Luik), Wépion (Namen) et Waterloo (Waals Brabant).

Verhuur van Lunch Garden’s Foodtruk

Sinds het begin van de zomer 2016 tot eind september 2016, reed de foodtruck van Lunch Garden in België rond om aanwezig te zijn op verschillende Belgische festivals. Zij boden vooral Belgische specialiteiten ( ballatjes in tomatensaus, vol-au-vent, enz.) aan.

Vanaf heden kan men ook een Lunch Garden Fooddtruck huren voor eigen evenementen, verjaardagen,… Een originele manier om kennis te maken met een ander publiek.