Vernieuwde Spar franchisewinkel te Elewijt

Geplaatst door: Franchising Belgium

Morgen,  woensdag 19 oktober heropent de Spar-franchisewinkel aan de Rubenslaan 1 in Elewijt zijn deuren na een volledige renovatie. De winkel werd meer dan verdubbeld in oppervlakte en helemaal vernieuwd volgens de stijl van de nieuwe generatie Spar-buurtsupermarkten.

Buurtwinkel met persoonlijk contact

Zaakvoerders en franchisenemers Dirk en Daisy baten hun buurtsupermarkt al elf jaar uit, en ook dochters Stephanie en Emilie werken mee in de familiezaak. Een persoonlijke service en met de klanten een praatje slaan is voor hen van het grootste belang. Daisy volgde enkele jaren geleden een koksopleiding en heeft een echte passie voor lekker en gezond eten. “Ik ga altijd op zoek naar producten met net dat tikkeltje meer kwaliteit of diversiteit. Zo helpen we onze klanten om thuis lekker te koken.”

spar_elewijt

Marktgevoel en nadruk op vers

De vernieuwde Spar ziet er fris en modern uit en werd ingericht volgens de stijl van de nieuwe generatie Spar- franchisewinkels. De versafdelingen stelen daarbij de show. “In de bakkerij vinden onze klanten dagvers brood, koffiekoeken en patisserie”, zegt franchisenemer Daisy. “We investeerden in een rijskast voor een nog betere kwaliteit en ruimer assortiment, zoals echte bakkerspistolets. Daarnaast kunnen we dankzij onze grotere keuken nog meer huisbereide traiteurgerechten aanbieden. Ook voor ons verse vlees en ruime assortiment kazen zijn we gekend in de streek. Vanaf nu hebben we ook versgeperst fruitsap, dagverse belegde broodjes en slaatjes en een afdeling met speciale bieren.”

Van 420 naar 995 m2

De winkeloppervlakte werd meer dan verdubbeld, van 420 naar 995 m². De klanten kunnen comfortabel hun boodschappen doen door de ruimere gangen en de 18 werknemers hebben meer plaats in de werkateliers. “We zijn van 3 naar 5 kassa’s gegaan, waardoor de klanten sneller bediend zullen worden”, zegt Daisy. “En zo vinden ze altijd makkelijk plaats op onze parking, die 72 plaatsen telt.” Andere nieuwigheden zijn de praktische winkelwagentjes, de milieuvriendelijke koelinstallaties en de ledverlichting. Via de digitale schermen kunnen klanten zich laten inspireren met recepten, maaltijdideeën en productinformatie. De nieuwe gevel draagt het vernieuwde Spar-logo van Colruyt Group.

Voor meer informatie over de franchiseformule Spar, klik hier.