Vernieuwde Spar franchisewinkel in Schakkebroek opent op 6 oktober

Geplaatst door: Franchising Belgium

Op donderdag 6 oktober heropent de Spar-franchisewinkel aan de Schoolstraat 18 in Schakkebroek zijn deuren na een volledige renovatie. De winkel werd helemaal vernieuwd en ingericht volgens de stijl van de nieuwe generatie Spar-franchisesupermarkten en wordt uitgebaat door franchisenemers Erik Schroë en Mariëlle Thijs.

3 generaties ervaring

Erik en Mariëlle houden hun franchisewinkel al 25 jaar met veel passie en plezier open. Wij zijn een echte buurtsupermarkt, we proberen de buurtbewoners een warme en persoonlijke service te bieden.“

spar_schakkebroek

Marktgevoel en nadruk op vers

De nieuwe winkel ziet er fris en modern uit en werd ingericht volgens de stijl van de nieuwe generatie Spar-franchisesupermarkten. De versafdelingen stelen daarbij de show. In de slagerij- en traiteurafdeling vinden klanten een ruime keuze aan zelfgemaakte bereidingen en schotels. Ze bieden ook heel wat bereide gerechten aan, zowel warme als koude, die ze op artisanale wijze klaarmaken in hun keuken. Ook de bakkerijafdeling is al jaren heel populair dankzij de topkwaliteit van onze leverancier.

Meer ruimte en milieuvriendelijke installaties

De franchisewinkel werd niet alleen gerenoveerd maar ook uitgebreid, van 350 naar 500 m². “Aangezien ons assortiment al vrij ruim was, hebben we vooral extra werkruimtes gecreëerd”, zegtfranchisenemer Mariëlle. “En we hebben grotere koelingen geïnstalleerd om bijvoorbeeld ons traiteuraanbod uit te breiden.” Ook aan het milieu is gedacht, want de nieuwe installaties werken met warmterecuperatie en in de winkel is ledverlichting geplaatst. Via de digitale schermen kunnen klanten zich laten inspireren met recepten, maaltijdideeën en productinformatie. De nieuwe gevel draagt het vernieuwde Spar-logo van Colruyt Group.