Vernieuwde Proxy Delhaize franchisewinkel in de Nationalestraat Antwerpen opende opnieuw haar deuren op 13/08/2015

Geplaatst door: Franchising Belgium

Op 13 augustus 2015 heropende de vernieuwde Proxy Delhaize Nationalestraat haar deuren voor de klanten. De opening past in de strategie van Delhaize België waarbij de voortdurende uitbreiding en vervollediging van het winkelnetwerk een belangrijke pijler is. Delhaize wil haar klanten immers dichtbij een winkel aanbieden die voldoet aan alle moderne eisen en aan de wekelijkse- en dagelijkse aankoopbehoeften van de klanten. Altijd een Delhaize in je buurt Het is zover.

Op 13 augustus 2015 heropende Proxy Delhaize Nationalestraat haar deuren voor het publiek. Op die manier beschikken de inwoners en omwonenden over een vernieuwde buurtwinkel. “Met deze totaal vernieuwde winkel willen we Delhaize nog dichter bij onze klanten brengen en ook nieuwe klanten aantrekken die meer zoeken dan alleen maar een snel hapje en een drankje,” zeggen Bert Lambrechts & Nele Jacobs, de zelfstandige uitbaters. De nieuwe Proxy Delhaize Nationalestraat bevindt zich in de Nationalestraat 50 te Antwerpen.

In de nieuwe winkel vindt de klant een zeer uitgebreid aanbod van zowel nationale merken als Delhaize producten. De winkel is alle dagen open van 8u tot 20u, op zondag van 10u tot 20u en is eveneens geopend op feestdagen van 8u tot 20u. Net als in alle andere Delhaizewinkels kan de klant ook hier rekenen op de gekende service en kwaliteit van Delhaize én dit tegen scherpe prijzen. Ook hier kan de klant met zijn plus-kaart punten sparen en deelnemen aan de talrijke acties van Delhaize.
Uiteraard vindt de klant ook het beste wat Delhaize te bieden heeft terug in deze winkel : Lekker vers brood, heel de dag door. Bij Delhaize hebben de klanten de keuze uit tientallen soorten vers brood: artisanaal, klassiek of biobrood. Voor ieder wat wils dus! Naast een uitgebreid aanbod garandeert Delhaize haar klanten ook vers brood op ieder moment van de dag. Alle artisanale en biobroden worden ter plaatse gebakken. Reden te meer om uw brood bij Delhaize te kopen!

Foto: Bert Lambrechts & Nele Jacobs, de zelfstandige uitbaters van Proxy Delhaize Nationalestraat
Fruit en groenten
In de afdeling fruit en groenten vindt de klant een indrukwekkend aanbod van kwaliteitsfruit en dagverse groenten en dit tegen de scherpste marktprijzen. Een groot deel van het gamma groenten en fruit is ook reeds gewassen en gesneden te verkrijgen. En de klant vindt er ook een mooi aanbod terug van biofruit en –groenten.
Self traiteur
Bij de traiteurdienst vindt de klant zowel koude als warme schotels die onmiddellijk gegeten kunnen worden of enkel nog even moeten worden opgewarmd. Ideaal voor wie niet veel tijd heeft om te koken of voor wie in de buurt woont en een lekkere, hapklare lunch wil.
Delhaize is dé wijnspecialist
De wijnafdeling van Delhaize geniet een uitstekende reputatie en terecht. De klant vindt er immers de lekkerste wijnen voor elk budget en elke gelegenheid, mooi gepresenteerd en gesorteerd volgens herkomst. Voortaan vindt de klant een aantal wijnen afgestemd op specifieke gerechten en het moment waarop de wijn wordt gedronken. En dankzij het vernieuwd wijnetiket vinden de klanten naast de klassieke gegevens over oorsprong, druivensoort en wijnjaar ook informatie over wijnaroma’s en –smaken.
Breed assortiment
Proxy Delhaize Nationalestraat biedt een breed assortiment aan van 10.000 producten. Niet alleen de nationale merkproducten zijn aanwezig, maar ook de bekende Delhaize merken (Delhaize, 365, taste of Inspirations, Bio, Eco en FairTrade) met steeds de beste kwaliteit aan zeer scherpe prijzen. Het assortiment zal in de toekomst nog aangepast kunnen worden op basis van specifieke vragen van klanten.
Lokale integratie
Delhaize wil zich in de eerste plaats ook integreren in de buurt. “De winkel creëert een aantal nieuwe jobs die we proberen lokaal in te vullen. We denken dat dit al een eerste stap is naar integratie in de buurt, maar de echte integratie zal vooral komen door het contact dat onze gemotiveerde en enthousiaste medewerkers dagelijks zullen hebben met de klanten,” voegen Bert Lambrechts & Nele Jacobs hier aan toe.
Proxy Delhaize Nationalestraat bevindt zich in de Nationalestraat 50 te Antwerpen.