Vernieuwde franchisewinkel Spar opent te Lichtervelde

Geplaatst door: Franchising Belgium

Op donderdag 29 september heropent de Spar-winkel aan de Statiestraat 69 in Lichtervelde zijn deuren na een volledige renovatie. De winkel werd helemaal vernieuwd en ingericht volgens de stijl van de nieuwe generatie Spar-franchisesupermarkten.

27 jaar ervaring

Franchisenemers Mieke en Rudi baten deze franchise buurtsupermarkt al 27 jaar met veel plezier en passie uit. “Kwaliteit, verse producten en klantvriendelijkheid zijn voor ons heel belangrijk”, zegt franchisenemer Rudi. “Onze winkel moet een gezellige buurtwinkel zijn waar de mensen graag vertoeven, daarom vinden wij persoonlijk contact met de klant heel belangrijk. Ze kunnen met al hun vragen of persoonlijke wensen terecht bij ons en onze medewerkers.”

Moderne en milieuvriendelijke installaties

De winkeloppervlakte en de parking blijven even groot. De grootste verandering is ongetwijfeld de inrichting: de Spar ziet er fris en modern uit en werd ingericht volgens de stijl van de nieuwe generatie Spar-franchisesupermarkten. De gevel, de gangen, de kassa’s, alles werd onder handen genomen en voorzien van de nieuwste technologieën. “Zo kunnen klanten zich via digitale schermen laten inspireren met recepten, maaltijdideeën en productinformatie”, zegtfranchisenemer Rudi. “Maar we vernieuwen op alle vlakken en dat met aandacht voor het milieu. Zo schakelt ons verwarmingssysteem over van gas op warmtepompen, wordt de winkel voorzien van ledverlichting, komt er een warmtegordijn aan de ingang van de winkel …”

Unieke vis- en traiteurafdeling

De vernieuwde Spar Lichtervelde ademt een echt marktgevoel en de versafdelingen stelen daarbij de show. Rudi: “De bakkerij werd naar voren verplaatst en we bakken er zelf alles af. Daarna komen de afdelingen kaas, charcuterie en groenten en fruit, waar onze klanten een ruim assortiment dagverse producten vinden.” Maar de echte blikvangers zijn de traiteur- en de visafdeling, die Mieke onder haar hoede heeft. “Ook al is onze winkel gelegen in een klein dorp, wij krijgen zelfs klanten van de kust en de stad over de vloer.

Voor meer informatie over spar klik hier