Vernieuwde franchisewinkel Spar Colruyt Group Oudenaarde

Geplaatst door: Franchising Belgium

Op donderdag 9 maart opent de Spar-franchisewinkel van Colruyt Group in Oudenaarde opnieuw de deuren na anderhalve week van verbouwingswerken. De nieuwe franchisenemers zijn Frank Lamon en Inge de Clercq, die ook Spar Kerkhove uitbaten.

Tweede Spar-winkel

Voor franchisenemers Frank en Inge is Spar Oudenaarde hun tweede zaak. Ze baten al bijna 20 jaar de Spar in Kerkhove uit, zo’n 10 kilometer verderop. Die winkel namen ze over van Franks vader. Heel zijn familie heeft trouwens een verleden in de retail: “Naast mijn vader hadden ook mijn drie nonkels en mijn grootouders een buurtwinkel”, vertelt hij. “Ons ouderlijke huis was boven een andere winkel van mijn vader in Ronse, dus ik ben echt met deze stiel opgegroeid. De winkel in Ronse wordt nu gerund door mijn zus.” De nieuwe franchisenemers hopen dat hun tweede winkel een even groot succes wordt. “We hechten veel belang aan een warm en persoonlijk contact met onze klanten. We mikken vooral op buurtbewoners uit de omliggende wijken, passanten en schoolgaande jeugd.”

Winkel helemaal opgefrist

Spar Oudenaarde sloot anderhalve week de deuren voor de nodige opfrissingswerken en de installatie van onder andere nieuwe koelmeubels. De indeling van de winkel bleef grotendeels dezelfde. De winkeloppervlakte bedraagt ongeveer 600 vierkante meter en er zijn een 25-tal parkeerplaatsen beschikbaar. Naast de franchisenemers gaan er nog 6 vaste medewerkers en enkele jobstudenten aan de slag. Aan de gevel hangt het vernieuwde Spar-logo van Colruyt Group.

Voor meer informatie over het franchiseconcept van Spar klik hier.