Veel beweging bij Yves Rocher’s franchisenemers in de afgelopen maanden

Geplaatst door: Franchising Belgium

Het franchisenetwerk Yves Rocher, specialist in plantaardige cosmetica® , dat dit jaar zijn 60-jarig bestaan viert, heeft de afgelopen maanden verschillende verkooppunten het Belgische netwerk in eigen beheer overgelaten aan  franchisenemers die al meerdere winkels hebben of aan nieuwe franchisenemers  toevertrouwd.

Yves Rocher in Vlaanderen

Het Gentse verkooppunt van Yves Rocher met twee behandelkamers, gelegen in het winkelcentrum Gent Zuid, is overgenomen door een multi franchisenemer, die reeds meerdere Yves Rocher boetieks beheert.

De Yves Rocher winkel in het centrum van Diest met een verzorgingscabine, die vroeger een filiaal was, werd overgenomen door een andere multi-franchisenemer, die ook de leiding heeft over de Yves Rocher verkooppunt in Leuven.

Yves Rocher in Brussel

De winkel van  Yves Rocher in het Westland Shopping Center in Anderlecht werd overgenomen dooreen  franchisenemer, die al sinds oktober 2017  franchisenemer is van een andere Yves Rocher-vestiging in de Elsenesteenweg te Brussel.

Het verkooppunt van Yves Rocher in het winkelcentrum “La Bascule” in Ukkel is overgenomen door een nieuwe franchisenemer.

Yves Rocher in Wallonië

De winkel van Yves Rocher in Visé, die eind vorig jaar werd gesloten, is overgenomen door de franchisenemer, die eveneens het verkooppunt van Yves Rocher de Herstal beheert.

Een veelbelovend tweede semester

Het franchisenetwerk Yves Rocher kondigt nu aan dat nog twee eigen verkooppunten aan franchisenemers zullen worden overgegeven voor het einde van de zomer.

De verantwoordelijken voor de expansie  bevestigen alvast dat de tweede helft positief zal worden beïnvloed door verschillende nieuwe openingen. Voor meer informatie om franchisenemer te worden van Yves Rocher, klik hier.