Vanden Borre Kitchen  opent zijn 9de franchiseverkooppunt in België

Geplaatst door: Franchising Belgium

Het franchisenetwerk Vanden Borre Kitchen versterkt zijn marktpositie en zet zijn ontwikkeling verder door middel van franchising met de opening van zijn 9e verkooppunt op 4 november 2019 in Waterloo.

De franchisewinkel in Waterloo, met een verkoopsoppervlakte van 745 m², één van de grootste van het netwerk, wordt uitgebaat door franchisenemer Charles Vanden Borre. De showroom omvat 14 modellen van ingerichte keukens. 

Een ervaren franchisenemer aan het roer

Charles Vanden Borre is een franchisenemer die de keukenwereld goed kent omdat hij 5 jaar in de Ixina franchisewinkel in Oudergem heeft doorgebracht en daarna 3 jaar in de  winkel in Drogenbos. Hij is sinds 2 jaar directeur van de Ixina-winkel in Waterloo, uitgebaat door franchisenemer Gilles Denis, partner van Charles Vanden Borre.

Het franchiseconcept Vanden Borre kitchen

Het franchiseconcept Vanden Borre Kitchen ontstond in 2015 uit de fusie van FDB, de Europese leider in de distributie van ingerichte keukens, en Vanden Borre (Fnac Darty Group), al meer dan 50 jaar marktleider in België op het gebied van huishoudelijke apparaten. De eerste Vanden Borre Kitchen winkel opende in oktober 2016 in Vlaams-Brabant in Drogenbos.

Het franchisenetwerk Vanden Borre kitchen sloot zich aan bij de BFF in 2017 en streeft ernaar om zijn netwerk volgens de richtlijnen van de Déontologische Erecode te ontwikkelen.

Voor meer informatie over het franchiseconcept van Vanden Borre kitchen, klik hier.