Vanden Borre Kitchen opent nieuwe franchisewinkel in Gent-Oostakker.

Geplaatst door: Franchising Belgium

Na de opening van de eerste Vanden Borre Kitchen in Drogenbos in oktober 2016 liet een tweede filiaal niet lang op zich wachten. Op woensdag 3 mei  opende ook in Gent-Oostakker, een  nieuwe franchisewinkel Vanden Borre Kitchen zijn deuren.  De komst van de nieuwe franchisewinkel zorgt voor vier directe en twaalf indirecte jobs.

Vanden Borre Kitchen in deskundige handen    
Voor deze nieuwe franchisevestiging van Vanden Borre Kitchen bundelen ervaren franchisenemer Patrick Smulders en zijn vennoot en winkelverantwoordelijke Thomas Batjoens de krachten. Beide keukenspecialisten hebben de nodige knowhow en expertise om ook van deze franchisewinkel een succes te maken.

Service op maat

“Het pand waarin onze tweede Vanden Borre Kitchen zich bevindt is een ware entiteit op zich. Met een showroom van 450 vierkante meter, is het de ideale locatie om de sfeer van Vanden Borre Kitchen tot zijn recht te laten komen en onze klanten ten allen tijde topservice aan eerlijke prijzen te leveren.”  aldus Thomas Batjoens.

“Na de opening in oktober 2016 van het filiaal in Drogenbos, blijft het maatwerk van de keukens, de garantie en de service het belangrijkste bij Vanden Borre Kitchen. Er wordt voortdurend rekening gehouden met de wensen en behoeften van de klant zodat het finale product een persoonlijke keuken op maat is. Een professioneel team helpt de klant van ontwerp tot de evaluatie na plaatsing van de keuken. Ten allen tijde geldt bij Vanden Borre Kitchen, en dus ook bij ons, een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding en houden we onze slogan ‘Mijn keuken in alle vertrouwen!’ consequent in het achterhoofd.” zegt franchisenemer Patrick Smulders.

Lokaal en goed omkaderd team       
De opening van deze winkel brengt ook jobcreatie met zich mee. Vanden Borre Kitchen vindt het belangrijk om het team lokaal te houden om zo nog dichter bij de klant te staan. De komst van de nieuwe franchisewinkel zorgt voor vier directe en twaalf indirecte jobs.

Voor meer informatie over het franchiseconcept van Vanden Borre Kitchen, klik hier.