Vanden Borre Kitchen opent 7de winkel in Diest

Geplaatst door: Franchising Belgium

Zeer ervaren keukenteam staat paraat om advies op maat te geven!

Volgende week gaat in Diest de 7de Vanden Borre Kitchen franchisewinkel open, de 2de winkel in Vlaams-Brabant! De ruime toonzaal van 350 m² biedt plaats aan 10 modelkeukens, plaats genoeg om klanten in alle rust te ontvangen en naar hun wensen te luisteren. Franchisenemers Steve Van Sandt en zijn partner Lien Jacobs hebben al jarenlang ervaring in de keukensector. Zij zullen hun klanten voor een all-in prijs een volledig gepersonaliseerde keuken voorstellen. De premium service krijgen ze er gratis bovenop. Zij zullen hun team versterken met 1 à 2 verkopers, lokale installateurs en magazijniers om hun stock te beheren. Mooi nieuws dus voor de werkgelegenheid in de streek.

Maatwerk

Consumenten zijn vandaag de dag meer en meer op zoek naar een tailormade concept en Vanden Borre Kitchen speelt hier volledig op in. Klanten kunnen kiezen uit een hele waaier van mogelijkheden en zo een gepersonaliseerde keuken samenstellen. De diepte en hoogte van de elementen, ergonomische oplossingen, een bijna oneindig keuze aan kleuren en materialen en nog veel meer. De keukenexpert kan een enorme variatie aan stijlen en oplossingen aanbieden aan zijn klanten. De keuken zal geplaatst en schoongemaakt worden door specialisten en ook na de plaatsing kunnen klanten natuurlijk altijd bij hun Kitchen Expert terecht. Bouwers en verbouwers zijn dus meer dan welkom in Diest voor een warme ontvangst en een professionele begeleiding bij de keuze van hun unieke keuken. Later dit semester zullen er nog 2 Vanden Borre Kitchen showrooms worden geopend in Herstal en Waterloo.

Over Vanden Borre Kitchen

Vanden Borre Kitchen is ontstaan uit de vereniging van twee groepen : FBD, de Europese marktleider in de distributie van uitgeruste keukens en Vanden Borre (Fnac Darty groep), al bijna 50 jaar leider op het gebied van huishoudelijke apparaten. Wij delen enkele gemeenschappelijke waarden waaronder nabijheid, transparantie, service en vertrouwen. Het is ons doel om u te voorzien van onze gecombineerde vaardigheden en u op die manier een hoogwaardige dienstverlening te garanderen.

Voor meer informatie om franchisenemer te worden van Vanden Borre Kitchen, klik hier.