Vanden Borre Kitchen in volle expansie

Geplaatst door: Franchising Belgium

Met de opening van 7 nieuwe winkels in 2019  versterkt het franchisenetwerk Vanden Borre Kitchen haar marktpositie.Met de opening van 3 nieuwe winkels (in oa. Diest,  Waterloo en Herstal) in de loop van het eerste semester bevestigt Vanden Borre Kitchen zich als opkomende waarde in het Belgische premium keukenlandschap.  Later dit jaar plannen ze nog meer nieuwe vestigingen zodat alle klanten een winkel in hun regio zullen vinden!

Bij veel (ver)bouwers die een nieuwe keuken willen aanschaffen in alle vertrouwen staat een bezoekje aan 1 van de 6 Vanden Borre Kitchen- winkels  reeds op hun agenda.  Met de opening van een aantal nieuwe vestigingen zullen nog meer mensen zich laten overtuigen van de unieke premium service.

All-in prijzen

Een van de moeilijkste dingen bij bouwen of verbouwen is het beheren van uw budget!  U moet erop kunnen vertrouwen dat uw keuken zal worden ontworpen, geleverd, geplaatst en volledig opgepoetst  voor een sterke all-in prijs.  U hoeft zelf ook geen lege verpakkingen of oude toestellen naar het containerpark te zeulen.

Een zekerheid waar Vanden Borre Kitchen garant voor staat!

Premium service

De keuken wordt geleverd en geplaatst door specialisten.  Ook de 5 jaar garantie op de toestellen en 10 jaar garantie op meubels zorgen ervoor dat u jarenlang zorgeloos zal kunnen genieten.  Moest er zich toch nog een probleempje voordoen?  De Vanden Borre Kitchen klantendienst is 6 dagen op 7 beschikbaar via mail, telefoon of chat!

100 % gepersonaliseerd

Of u nu kiest voor een moderne look of een meer landelijke stijl, voor tijdloos wit of een gedurfder knallend kleurtje …. Door de ruime keuze aan materialen, talloze combinaties en een oneindig kleurenpallet kan u rekenen op een exclusief ontwerp.

Daarnaast zal de keukenexpert rekening houden met uw kookgewoonten, gezinssamenstelling en de beschikbare ruimte optimaliseren zodat ze echt maatwerk kunnen leveren.

Nieuwsgierig?

U kan Vandenborre Kitchen vinden op Batibouw (Paleis 7, Stand 526 ) of u kan  steeds terecht in de winkels in Aartselaar, Drogenbos, Jemappes, Maldegem, Oostakker en Tournai.

Op de stand vindt u twee keukens volgens twee specifieke thema’s. De eerste draait rond ecologie en de andere geeft de personalisatie van uw keuken tot in de kleinste details weer.

Over Vanden Borre Kitchen

Vanden Borre Kitchen is ontstaan uit de vereniging van twee groepen: FBD, de Europese marktleider in de distributie van uitgeruste keukens en Vanden Borre (Fnac Darty groep), al bijna 50 jaar leider op het gebied van huishoudelijke apparaten.

Wij delen enkele gemeenschappelijke waarden waaronder nabijheid, transparantie, service en vertrouwen. Het is ons doel om u te voorzien van onze gecombineerde vaardigheden en u op die manier een hoogwaardige dienstverlening te garanderen.

Voor meer info om franchisenemer te worden van Vanden Borre Kitchen, klik hier.