Vandaag gaat Franchising Belgium Day te Waregem door!

Geplaatst door: Franchising Belgium

Wil je zelfstandig worden en je eigen zaak starten? Je kan dan nog vandaag gratis dit evenement komen bezoeken; het is dé kans voor kandidaat ondernemers – toekomstige franchisenemers- om kennis te komen maken met de verschillende franchiseformules die nieuwe partners zoeken.

Franchising Belgium Day is een initiatief van de van de Belgische Franchise Federatie en ontstaan na vraag van vele franchiseformules die nood hadden aan een specifiek evenement rond franchising.

En inderdaad, meer dan 20 exposanten nemen deel aan dit evenement om hun netwerk uit te breiden. Op Franchising Belgium Day kan je alle informatie over franchising vinden op de stand van de Belgische Franchise Federatie of bij onze experts; Bankier, boekhouder, jurist, franchiseconsultant die gratis zullen antwoorden op ieder zijn specifieke vragen.

Woon de conferentie bij met thema “ Maximaliseer uw financieringsmogelijkheden” door ING, en neem deel aan de ronde tafel met getuigenissen van franchisenemers van verschillende concepten!