Valentino Chocolatier opent zijn eerste franchiseverkooppunt in Antwerpen!

Geplaatst door: Franchising Belgium

Vandaag, op 15 maart, gaan in Antwerpen de deuren open van een nieuwe chocolatierboetiek : Valentino Chocolatier opent de eerste franchisevestiging van zijn netwerk. En dit op een toplocatie : op het Kattendijkdok, Westkaai 31, tussen het MAS en de Red Star Line.

Dit verkooppunt heeft een oppervlakte van 50m² en wordt uitgebaat door de franchisenemersduo mevrouw Denissen et meneer Verboven.

Een netwerk dat zich via franchising verder ontwikkelt

De chocolatier van Schepdaal heeft al een netwerk van 6 boetieks in eigen beheer en 42 verkooppunten, waarvan er vier werden geopend in 2017. Valentino Chocolatier heeft deelgenomen aan de twee eerste edities van de Franchising Belgium Day en bevestigt met de opening van zijn eerste franchiseverkooppunt dat het zijn netwerk verder wil ontwikkelen via franchising.

Valentino Chocolatier op het Salon du chocolat in Brussel

Begin deze maand kwam Valentino Chocolatier in de kijker tijdens de vijfde editie van het Salon du chocolat in Brussel, waar ze deelnamen aan een modedéfilé van jurken in chocolade en ze een creatie van Sixtine Anne de Molina decoreerden met een honderdtal kleurenchocolades.

Deze creatie is het resultaat van een samenwerking van 5 maanden tussen de beste chocolatiers van Valentino.

Voor meer info over het franchiseconcept van Valentino Chocolatier, klik hier.