Een eerste franchiseverkooppunt van Chamas Tacos in Brussel.

Geplaatst door: Franchising Belgium

Het Franse franchise enseigne Chamas Tacos, specialist in taco’s, opent een nieuw franchiserestaurant in Brussel aan de Adolphe Max-laan 113, in het hartje van de stad. Dit is het vierde verkooppunt van het concept in België na de opening in Luik, Verviers en Namen.

image.png

Dit nieuwe restaurant Chamas Tacos, dat op zaterdag 22 juni 2019 zijn deuren opende in het bijzijn van een van zijn oprichters, trok een menigte jonge enthousiaste klanten aan om zijn broodjes met kaassaus te ontdekken. Dit restaurant staat onder leiding van franchisenemer El Bouchtili, een voormalige taxichauffeur, die zich in de wereld van de fast food wil lanceren.

Het franchiseconcept Chamas Tacos, opgericht in 2014 door twee jeugdvrienden uit Grenoble, Riad Dhaouadi en Guillaume Martin, startte zijn ontwikkeling via franchising in 2016. Zijn eerste internationale pas werd een jaar later in België gezet met de opening van het Luikse restaurant.

Een eerste restaurant in Brussel, maar niet het laatste…

Het franchiseverkooppunt Chamas Tacos op de Adolphe Max-laan is het eerste in de hoofdstad. Maar het concept wil zeer binnenkort al uitbreiden met ander verkooppunten in Brussel, bevestigd Safa Martin, communicatiemedewerker en hoofd van de digitale netwerken van het enseigne, tijdens de inhuldiging van dit eerste Brusselse verkooppunt.