Uitstekende voorspellingen voor FranchisingBelgiumDay!

Geplaatst door: Franchising Belgium

Op 19 oktober zal de eerste FranchisingBelgiumDay doorgaan te Brussel zoals eerder aangekondigd in een vorig artikel. Dit zal een unieke gelegenheid zijn voor franchisegevers om hun franchiseconcept voor te stellen en kandidaat franchisenemers te ontmoeten.

Het succes van dit evenement uit zich reeds door het aantal ingeschreven exposanten. De tentoonstellingsruimte moest reeds uitgebreid worden, niet minder dan 34 franchiseconcepten en dienstverlenende bedrijven met betrekking tot franchising reserveerden reeds hun stand! De laatste nieuwe exposanten die inschreven zijn: Albert Heijn, Cuisines Raison, Daniel Moquet Signe Vos Allées, Delhaize, Domino’s Pizza, La Compagnie des Petits, Luc Bodenghien & CO, Lunch Garden, Mestdagh, Monizze, P.K. Halstead Associates Inc., UCM en Valentino Chocolatier.

Er blijven slechts nog enkele standplaatsen ter beschikking!

Een eigen bedrijf oprichten is vaak de verwezenlijking van een droom, een project of een ambitie waar lang over nagedacht werd. Franchising en deel uitmaken van een netwerk is het ideale antwoord voor diegenen die niet geïsoleerd willen raken en die willen kunnen rekenen op een bestaand concept.

De relatie tussen franchisenemer en –gever is er één van vertrouwen en wederzijds respect. Ze vertrekken beiden vanuit het idee samen een project te realiseren waar elk zijn energie en creativiteit bijdraagt.

Franchising Belgium Day beantwoordt dus aan een zeer precieze vraag: deze om kandidaat-ondernemers franchising te laten ontdekken; een ondernemingsvorm die toelaat op te starten onder de naam en met de ondersteuning van franchiseconcepten die hun waarde reeds bewezen.

Franchising Belgium Day richt zich dus aan iedere persoon die een nieuwe activiteit wenst op te starten, wil investeren, zich diversifiëren of zich heroriënteren.

Franchising Belgium Day, de dag waar franchisegevers en hun toekomstige franchisenemers elkaar ontmoeten.

Dit evenement, georganiseerd door de Belgische Franchise Federatie in samenwerking met Enjeu en gesponsord door ING, Intermarché en Groep S is ook de gelegenheid zijn om de studie2017 over franchising te ontdekken, die gerealiseerd werd op vraag van de Belgische Franchise Federatie.

Wij nodigen u uit om de organisatie en de voortgang van dit evenement te volgen op onze website of op onze pagina’s op de sociale netwerken (Facebook, Twitter of Linkedin).

Een evenement om niet te missen voor iedereen die geïnteresseerd is in franchising!