Carrefour eindigde 2016 in stijl met de opening van twee nieuwe Express franchisewinkels

Geplaatst door: Franchising Belgium

Twee nieuwe Carrefour Express franchisewinkels openden op  28 december jongstleden

Carrefour België had begin december aangekondigd 8 nieuwe Express franchisewinkels te openen tijdens de laatste maand van het jaar.

Op 28 december werd de belofte gehouden met de opening van de 7de en 8ste Carrefour Express franchisewinkels van de maand, waarvan één in Jette en de andere in Brussel.

Het netwerk van Carrefour Express kreeg er op het einde van 2016, 24 nieuwe franchisewinkels in België bij en heeft nu in het totaal een netwerk van 284 lokale franchise supermarkten in België.

De gelijkenissen van deze twee franchisewinkels van de laatste generatie Express

Deze twee franchise-winkels Carrefour Express passen zoals alle Express winkels van de laatste generatie hun aanbod aan aan hun lokale omgeving. Ze bieden een breed scala aan van kant en klare maaltijdoplossingen voor alle consumenten op elk moment van de dag (sandwiches, kant en klaar maaltijden, snacks, fruit, …), maar ook vlees, vis en groenten.

Ook vindt u er een breed scala van basisproducten van Carrefour en nationale merken.

De franchisewinkel Carrefour Express Jette

Deze Carrefour Express supermarkt in Jette (Avenue Charles Woeste 130-132) is de tweede in Jette die opende in het laatste kwartaal van het jaar, na de opening in september van de Express franchisewinkel tegenover het Brugmann ziekenhuis.

De winkel heeft een ruime oppervlakte van 192 m², is ingericht met twee kassa’s en staat onder leiding van de franchisenemer Raouf Merzouk. Door de korte afstand tot de tram, het station van Jette en het metrostation Belgica is deze franchisewinkel zeer gemakkelijk bereikbaar.

Zijn beschikbaarheid is een echt hoogtepunt met een uitgebreide dienstregeling open 7 dagen op 7.

De franchisewinkel Carrefour Express Avenue Louise

Deze nieuwe franchise Express-winkel is gelegen op de hoek van de Louizalaan en de Opperstraat  in Brussel, een woon- en kantorenwijk, wordt uitgebaat door franchisenemer Jean-Pascal van de Walle, die  multifranchisenemer is van Express, vermits deze ook de Carrefour Express franchisewinkel in Sint-Pieters-Woluwe uitbaat.

De winkel heeft een oppervlakte van 200 m² en biedt een echte sandwichwinkel waar bestellingen worden verwerkt op verzoek van de klant, die zeker beantwoord aan de vraag van veel klanten die in de kantoorgebouwen rondom werken.

Net zoals de Express franchisewinkel te Jette zijn de openingstijden 7 dagen op 7, inclusief feestdagen, een pluspunt.