Twee openingen in de maand augustus voor Tape à L’Oeil

Geplaatst door: Franchising Belgium

De Franse retailer Tape Eye (BTB), mode-expert voor kinderen van 0 tot 14 jaar, kondigde de laatste beurs Franchising Vlaanderen aan hun voornemens om in het noorden van het land te willen uitbreiden via franchising.

Maar tot op heden hebben ze nog geen vestiging in Vlaanderen geopend, in Wallonië zette het merkzijn expansie door na het openen in april van twee nieuwe winkels, respectievelijk in Louvain-la-Neuve in het winkelcentrum van de Esplanade enin Hognoul in de provincie Luik, aan de Ikea site.

Ook in de maand augustus, zal Tape à l’Oeil twee nieuwe winkels openen in Walonië, de eerste op 18 augustus in de Shopping Cora Rocourt en de tweede op 24 augustus in Mons winkelcentrum nabij Grand.

Maar het merk blijft wel een actieve prospectie voeren naar franchisenemers om te groeien in Vlaanderen en er zijn ook onderhandelingen met potentieel franchisenemers in het Groothertogdom Luxemburg.

Hun nieuwe tweetalige website uitsluitend gewijd aan de Belgische markt en zal operationeel zijn in september.

TAO heeft nu een netwerk van meer dan 300 winkels in 21 landen, waaronder België, waar het merk voor het eerst verscheen in 2010 en heeft 12 vestigingen naast de twee nieuwe, die volgende maand zullen openen.