Twee nieuwe franchiseverkooppunten voor Heytens in de maand juni

Geplaatst door: Franchising Belgium

In de afgelopen maand juni hadden twee openingen plaats in Vlaams-Brabant van het franchisenetwerk Heytens, specialist in maatwerk van gordijnen, stores voiles,… van alle ramen en deuren van het huis.

Een nieuwe franchisewinkel in Diest

In Diest opende de nieuwe franchisenemer Mellek Demirci, die voordien de assistent van de voormalige franchisenemer was, de deuren van haar nieuwe winkel van 184 m².

Zij wordt bijgestaan door haar man die de productinstallatiedienst levert, een dienst die steeds populairder en gewaardeerd wordt door de klanten van Heytens en die de positionering van het concept als specialist versterkt “van advies tot installatie, Heytens zorgt voor alles”.

Terugkeer van een winkel van Heytens in Overijse

Heytens keert terug naar Overijse, de historische stad waar Guy Heytens en zijn vrouw in 1974 hun eerste winkel openden.

Veertig jaar later wordt deze nieuwe Heytens winkel met een oppervlakte van 183 m² de pilootwinkel van hun nieuwst gemoderniseerd concept.

Vorig jaar al hebben verschillende Belgische winkels zich in de kleuren van het nieuwe concept en de identiteit van het Lonsdale-agentschap in België gestoken.

Het doel van Heytens is dat de huidige manager van de winkel, Barbara Teichmann, de winkel achteraf als franchisenemer overneemt.

Heytens, effectief lid van de Belgische Franchise Federatie

Heytens is al jaren een effectief lid van de Belgische Franchise Federatie en heeft als zodanig de Europese Deontologische Erecode van Franchising ondertekend. Met deze bewijzen zij  dat ze een ethische en authentieke franchising uitoefenen en streven naar een win-win relatie tussen de franchisenemer en de franchisegever.

Voor meer informatie over het franchiseconcept van Heytens of om franchisenemer van dit concept te worden, klik hier.