Twee nieuwe franchiseverkooppunten voor Domino’s Pizza in de maand mei

Geplaatst door: Franchising Belgium

 Het franchisenetwerk van Domino’s Pizza zet zijn ontwikkeling verder en opende twee nieuwe verkooppunten in de maand mei.

Een eerste aan de kust in Koksijde en een andere in Seraing in de provincie Luik.

Het franchiseverkooppunt van Domino’s Pizza in Koksijde

Op 8 mei opende franchisenemer Madina Tambieva het 58ste Belgische Domino’s Pizza verkooppunt op de zeedijk in Koksijde.

Dit 125 m² grote restaurant met 26 zitplaatsen en een dertigtal op het terras, is het tweede verkooppunt van Domino’s pizza aan de Belgische kust, na deze van Oostende.

 Het franchiseverkooppunt van Domino’s Pizza in Seraing

 Het 59e verkooppunt van Domino’s Pizza opende op 30 mei haar deuren aan de Maas in Seraing onder leiding van franchisenemer Btisssam Darraj, die zal worden bijgestaan in het dagelijkse beheer van het verkooppunt door haar man en een enkele medewerkers.

Deze Domino’s Pizza met een oppervlakte van 140 m² biedt naast thuisbezorging ook ongeveer twintig zitplaatsen voor consumptie ter plaatse.

En nog nieuwe verkooppunten van Domino’s  in juni!

Domino’s Pizza stopt niet en zal eind juni in België 60 franchiseverkooppunten halen, aangezien het openingsprogramma vier nieuwe verkooppunten van Domino’s Pizza deze maand voorziet;  twee in Vlaanderen en twee in Wallonië.

Voor meer informatie over het franchiseconcept van Domino’s Pizza, klik hier.