Tryba breidt uit via franchising in België

Geplaatst door: Franchising Belgium

De fabrikant van deuren en ramen blijft zijn franchiseverkooppunten in België opzetten. Na de opening van de eerste twee winkels in Hasselt en Schilde kondigt de formule de komst aan van twee nieuwe showrooms in Luik en Herve.

De franchiseformule Tryba, die gespecialiseerd is in de productie en installatie van PVC- en aluminium ramen, toegangsdeuren en luiken, zet zijn strategie van uitbreiding in België voort na de opening van de eerste twee franchisewinkels in Hasselt en Schilde in oktober 2018.

Zo kondigt het bedrijf de opening aan van een nieuwe showroom in Luik op 9 februari aanstaande, gevolgd op 9 maart 2019 door een ander franchiseverkooppunt in Herve.

Met de komst van 4 franchisewinkels in een tijdsbestek van 5 maanden, verwacht Tryba verder uit te breiden aan hetzelfde ritme. “We zijn van plan om in de komende 5 jaar 30 nieuwe verkooppunten te openen om het Belgische grondgebied op een homogene manier te bestrijken”, aldus Olivier Simon, woordvoerder van de franchiseformule Tryba.

Het bedrijf is daarom actief op zoek naar toekomstige kandidaten in Vlaanderen en Wallonië om zijn franchisenetwerk uit te breiden. 

Laten we er aan herinneren dat het Franse merk Tryba al 40 jaar bestaat en zo’n 310 winkels heeft die hun identiteit in een loftstijl tonen.

Als producent met een Europese ambitie wil het bedrijf zich onderscheiden van de concurrentie door een garantie van 20 jaar te bieden op zijn producten en door lokaal te produceren, waar andere bekende spelers hun producten in het buitenland kopen, met name in Polen.

Tryba zal aanwezig zijn in Batibouw (hal 4 stand 221) waar het een deel van zijn concept en zijn gamma producten zal presenteren.