Troc.com: Een nieuwe algemeen directeur voor Europa

Geplaatst door: Franchising Belgium

Sinds juli 2017 heeft het franchiseformule Troc.com, de Europese leider in de verkoop van tweedehands goederen, een nieuwe algemeen directeur voor Europa, namelijk Fabrice Baj.

Fabrice Baj is niet onbekend in de franchisewereld, hij was vier jaar lang algemeen directeur van de Franse groep Sagam (Autour de Bébé et New Baby) waar hij verantwoordelijk was voor het bepalen van de nieuwe positionering van het netwerk en zijn concept en ook om de digitalisering van de groep te ontwikkelen.

De aankomst van Fabrice Baj bij Troc.com zou het mogelijk maken om de franchise-ontwikkeling te versnellendoor de zichtbaarheid van het aanbod op alle bestaande kanalen te verbeteren , zonder de verbetering van deklantervaring in de winkel te vergeten.

Het doel van de nieuwe directeur is 25 nieuwe winkels in de komende 5 jaar te openen, waarvan 15 in Frankrijk om 140 verkooppunten en een omzet van 120 miljoen euro te kunnen bereiken.

Het franchiseconcept Troc.com

Troc.com is eigendom van Saphir Capital Partners, een groep Luxemburgse investeerders, en is actief in 6 landen (Frankrijk, België, Zwitserland, Luxemburg, Duitsland en Spanje).

In België werd de eerste winkel Troc.com geopend in 1996 en het Belgische netwerk heeft nu 29 verkooppunten.

Voor meer informatie over dit franchiseconcept, klik hier.