Touring Glass en franchise formule Auto5 gaan samenwerken

Geplaatst door: Franchising Belgium

Touring Glass gaat nauw samenwerken met franchise formule Auto5, de automotive-retailer gespecialiseerd in wagenonderhoud en -uitrusting. De beglazingsspecialist krijgt er zo in één klap 52 servicepunten bij.

Van 13 naar 65 servicepunten
Vanaf 1 februari 2016 is Touring Glass de exclusieve Belgische partner van franchise formule Auto5 voor het vervangen en herstellen van autoruiten. Een win-win voor beide partijen: Touring Glass breidt hiermee haar netwerk in één beweging uit met 52 bijkomende servicepunten tot alles samen 65, terwijl Auto5 haar ‘one-stop-shopping’-aanpak nog versterkt. Franchise formule Auto5 voert jaarlijks een 5.000-tal autoruitinterventies uit en werkte daar tot nog toe voor samen met een aantal onderaannemers.
“Bij onze franchise keten Auto5 helpen we jaarlijks meer dan 2,5 miljoen klanten”, zegt Thibaut Derville, CEO van Auto5: “Door ons netwerk, toegespitst op toegankelijkheid en nabijheid, te combineren met de kwaliteitsgerichte service van Touring Glass ontstaat een unieke service voor België.” De topman ziet in de samenwerking voorts “een mooie opportuniteit om nieuwe klanten te kunnen laten kennismaken met ons unieke concept en onze concurrerende prijzen.”
Voor Xavier De Buck, CEO van Touring Glass, is de nieuwe samenwerking een logische voortzetting van de ontwikkeling van Touring Glass sinds de oprichting in 2013. “Auto5 is al meer dan 50 jaar een gevestigde waarde in België. Dankzij de franchise keten Auto5 worden we de meest toegankelijke autoglashersteller in België. Uiteraard blijven we onze mobiele interventiedienst en herstellingen in onze eigen Touring Glass-centra verder aanbieden.” De komende weken wordt het logo van Touring Glass bij alle 52 Auto5-servicepunten op de gevel aangebracht.