Total België en 2theloo sluiten partnership

Geplaatst door: Franchising Belgium

donderdag 23 juli 2015

Vandaag is bekend geworden dat Total België, na een succesvolle pilot, een overeenkomst heeft gesloten met de internationale toiletwinkelketen 2theloo. In de afgelopen weken zijn 18 Total stations voorzien van 2theloo toiletten.

“Het partnership met Total versterkt onze positie in België en bevestigt dat de pilot succesvol is afgerond. Met deze samenwerking zijn we weer een stap dichter bij het realiseren van onze missie: to make the absolute most of your toilet break, wherever you are. Wij zijn blij met de samenwerking en zullen er alles aan doen om de toiletervaring voor Total bezoekers sterk te verbeteren”, aldus Almar Holtz, CEO 2theloo.

De pilot

De pilot vond plaats tussen eind november 2014 en mei 2015 op 4 locaties: in Jabbeke en Spy in beide richtingen. In totaal werden 800 bezoekers gevraagd naar hun ervaring. Meer dan 85% van de respondenten gaf aan dat een aangename toiletruimte hun algemene beeld van een tankstation positief beïnvloedt. De gemiddelde waardering van de 2theloo toiletten was 8.7 versus 6.7 voor de reguliere toiletten. De franchiseformule scoorde daarnaast significant hoger op hygiëne, geur, ervaring en beschikbaarheid van toiletten. Dit gaf de doorslag om de pilot uit te breiden naar 24 locaties.