Tom&Co start met verzekering voor honden

Geplaatst door: Franchising Belgium

Het franchisenetwerk Tom&Co slaat de handen in elkaar met Belfius Direct Assurances en lanceert een huisdierenverzekering voor honden. Op die manier wil het komaf maken met de onverwachte dierenartskosten die zijn klanten moeten betalen. In de toekomst volgt ook een verzekering voor katten.

28% van de Belgische gezinnen heeft minstens 1 hond en krijgt regelmatig te maken met onverwachte dierenartskosten. Slechts 6% van de honden is echter verzekerd. Volgens Tom&Co lag er dan ook een kans voor het grijpen om in te spelen op de vraag van klanten naar meer diensten voor hun huisdieren. Tijdens een interview met Thierry Le Grelle in november had de CEO van Tom&Co laten weten dat het aanbieden van verzekeringen voor huisdieren in de toekomstplannen van het bedrijf zat, maar nu raken er meer details over die verzekering bekend.

Concreet slaat de dierenspeciaalzaak de handen in elkaar met Belfius Direct Assurances, een van de pioniers op het gebied van huisdierenverzekeringen in België, voor de lancering van een verzekering voor honden. Die dekt dierenartskosten voor inentingen, ziektes en ongevallen. Op die manier wil Tom&Co gezinnen helpen om hun viervoeters een goede gezondheidsdekking te bieden.“Aangezien onze huisdieren nu volwaardige leden van ons gezin zijn, was het voor Tom&Co vanzelfsprekend om zich op de huisdierenverzekeringsmarkt te positioneren om de gezondheid van alle gezinsleden te dekken. Een verzekering afsluiten voor je hond kan een verstandige keuze zijn om jezelf te beschermen tegen onvoorziene dierenartskosten”, aldus Le Grelle. “Bovendien zijn we als toonaangevende Belgische speler op de gespecialiseerde huisdierenmarkt blij dat we dit partnerschap kunnen aangaan met een grote Belgische speler en een van de leiders op de verzekeringsmarkt.”

Voor meer informatie om een Tom&Co franchisewinkel te openen, klik hier.

Bron: Gondola