Tom&CO opent zijn 130ste winkel in Kontich

Geplaatst door: Franchising Belgium

Op 19 mei 2021, het jaar van zijn 30-jarig bestaan, opende het franchiseformule Tom&Co, specialist in voeding en accessoires voor huisdieren, zijn 39e winkel in Vlaanderen.

Tom&Co in de provincie Antwerpen

Hoewel het franchisenetwerk van Tom & Co snel is gegroeid, waren ze nog niet goed vertegenwoordigd in de provincie Antwerpen. Precies daarom vond Tom&Co het belangrijk om een nieuwe franchisewinkel in Kontich te openen.

Met een gloednieuw gebouw van 587 m², energiezuinig met Led-verlichting en een parking met 18 plaatsen, hoopt Tom&Co tegemoet te komen aan de behoeften van zijn Antwerpse publiek dat, naast een ruim assortiment innovatieve en exclusieve dierlijke producten, de volgende diensten aanbiedt: Dog Wash, Tom & Beauty, expert corner en e-store corner.

De franchisenemer van de winkel John Wellens is vastbesloten om deze winkel tot een succes te maken met zijn partner Tammara en een team van 4 werknemers.

Een franchisenemer die een expert is in dierenbenodigdheden

John Welles (45) startte zijn carrière in 1997 als student bij Tom&Co en werd, na gewerkt te hebben als store manager, franchisenemer van de Tom&Co winkel in Knokke in 2000 en die in Berchem in 2016. Na al die jaren met Tom&Co te hebben gewerkt, kan hij beweren dat hij een grondige kennis heeft van alle aspecten van het bedrijf.

Tom&Co Kontich

John is altijd betrokken geweest bij het sociale leven en de evenementen van de steden waar zijn winkels gevestigd zijn, zoals de Race for Cure, de hondenwandelingen op het strand van Knokke, de deelname aan het grootste hondenevenement van Vlaanderen in Puijenbroek en als partner van het Antwerpse hondenasiel Poezenwoef.

Het Tom&Co franchisenetwerk

De franchiseformule is leider op een bloeiende markt in België. En dit is nu juist de stimulans voor Tom&Co om te blijven groeien. Het uiteindelijke doel van Tom&Co is een franchisenetwerk van 250 winkels. Op korte termijn wil CEO Thierry le Grelle dit jaar 5 nieuwe winkels openen.

Vandaag telt de onderneming 130 winkels in België, waarvan het merendeel franchisewinkels zijn, 42 in Frankrijk, waar Tom & Co zich snel ontwikkelt, en 2 in het Groothertogdom Luxemburg.

Voor meer informatie om franchisenemer te worden bij Tom&Co, klik hier.