Tiende Vanden Borre Kitchen opent haar deuren in Namen

Geplaatst door: Franchising Belgium

Ervaren keukenteam staat klaar om persoonlijk advies te geven!

Vanden Borre Kitchen opent haar eerste winkel in de provincie Namen. Aan het roer van de nieuwe franchisevestiging staat Lionel Klein, een gedreven manager met ervaring en een voorliefde voor binnenhuisinrichting. Franchisenemer Lionel wil het beste van zichzelf geven bij het uitbaten van de nieuwe Vanden Borre Kitchen. Daarbij wil hij focussen op de pijlers van het merk: de transparante all-in prijs, de premium service en de zorgeloze garantie.

Kennis van management, passie voor binnenhuisinrichting

Als oud-student managementwetenschappen aan de Facultés Notre Dame de la Paix en ex-directeur van een grote winkelketen, begint Lionel Klein goed voorbereid aan het nieuwe avontuur. De troeven van de nieuwe Vanden Borre Kitchen zijn onder andere de ruime showroom, ideaal gelegen op Chaussée de Marche 636 in Wierde, en de talrijke parkeermogelijkheden. Daarnaast beschikt de winkel over een enthousiast team van specialisten, waaronder een interieurarchitect en twee ervaren adviseurs.

Uw toekomstige keuken wacht op u in de franchisewinkel van Vanden Borre

500 m2 showroom, tien demonstratiekeukens en drie professionele adviseurs: de ideale eigenschappen om de keukendromen van klanten waar te maken. De mogelijkheden op vlak van personalisatie zijn vrijwel eindeloos. Het team van Lionel Klein besteedt evenveel zorg aan de samenstelling als aan de realisatie van elk project. Wat de stijl en het budget van de klanten ook is, bij Vanden Borre Kitchen Wierde is hun toekomstige keuken in goede handen.

Conforme prijzen en waterdichte garanties

De belofte van het franchisenetwerk Vanden Borre Kitchen? De klant een keuken op maat aanbieden voor de laagste all-in prijs op de markt. En dat met unieke producten en gepersonaliseerde kwaliteit. Dankzij de transparante prijs komt niemand voor onaangename verrassingen te staan. Die bevat de opmetingen, aanpassingen, levering, plaatsing door specialisten en zelfs de volledige eindschoonmaak.

Klanten genieten bovendien van een zorgeloze garantie: tot vijf jaar waarborg op toestellen en tien jaar op meubilair. Weer een reden om de nieuwe franchisewinkel in Namen te ontdekken en het gepassioneerde team van Lionel te ontmoeten.

Voor meer informatie om franchisenemer te worden bij Van den Borre Kitchen, klik hier.