Spar Halle: een vernieuwde franchisewinkel en een nieuw concept !

Geplaatst door: Franchising Belgium

Op 26 maart heeft Retail Partner Colruyt Group (RPCG), de nieuwe naam voor de activiteiten van de colruytgroup die naar de zelfstandige ondernemers gericht zijn, een nieuw Spar (ex-eurostar) franchisewinkel te Halle (Nijvelsesteenweg) geopend. Deze franchisewinkel is helemaal gerenoveerd en is de eerste Sparwinkel die het nieuwe logo van de colruytgroup op zijn façade vertoont. 

De franchisenemers Carla en Wim Ameys verheugen zich om hun cliënteel in de nieuwe winkel, waarvan de oppervlakte van 814 naar 1.099 m2 vergroot werd, te verwelkomen. 

RPCG omvat de activiteiten van 410 winkels, waarvan de helft Spar-franchisewinkels zijn. De andere helft bestaat uit Alvo winkels, zelfstandige Mini-Markets en kleine handelaars.

Zoals Wim Van Remoortel, verantwoordelijke van de Business Development van RPCG, het vermelde aan Franchising-Belgium.be tijdens de beurs Franchising & Partnership 2015 te Brussel, zal de nieuwe Spar Colruyt Goup logo geleidelijk op alle Sparwinkels van de groep te voorschijn komen. Dit om de winkels te kunnen onderscheiden van de Sparwinkels die deel uit maken van de Lambrechtsgroep, de tweede titularis van de Sparlicentie in België.

RPCG is in overleg met de Spar en Eurospar franchisenemers om de vizuele politiek van de groep geleidelijk aan tijdens het jaar uit te voeren.